Cildinizi Bu Ürünlerle Yenileyin! - Son Dakika
Kadın

Cildinizi Bu Ürünlerle Yenileyin!

Cildinizi Bu Ürünlerle Yenileyin!

Cildinizin de ilgiye ihtiyacı var. İşte sizin için seçtiğimiz yenileyici özelliğe sahip nemlendiriciler..

22.02.2012 16:18  Güncelleme: 16:41

Yaşlanma etkilerini geciktirmenin en önemli kurallarından biri de vücudunuzun doğal nem dengesini korumasını sağlamak. Özellikle kış aylarında cildimiz soğuktan dolayı çok daha fazla kuruyor. İşte bu sorunla baş etmenize yardımcı olabilecek birkaç mucizevi ürün!

Neutrogena ile ayaklardaki kuruluk, çatlak ve nasıra son!

Kimin hoşuna gitmez yaz kış pürüzsüz gözüken ayak topukları? Evet, bazı insanlar şanslı ve hiçbir bakım uygulamasalar da ayak topukları her daim güzel gözüküyor. Oysa çoğumuz zaman zaman da olsa, topuklarında kuruluk ya da hafif çatlaklar gözlemler. Neutrogena, gliserinle zenginleştirilmiş yapısı ile bu tip kuru topuklara çözüm sunuyor. Kuru ayaklar, nasırlaşmış ayaklar ve çatlak topuklar olmak üzere 3 farklı kremi bulunuyor.

Kurumuş/ Hasar Görmüş Ayaklar İçin Neutrogena Ayak Kremi

Ciltte 10 katmana kadar aktif nemlendirme sağlayarak ayak üzerinde sertleşmiş bölgelerin ve çatlakların oluşumunu azaltıyor. Düzenli kullanım ile ayak derisinin yumuşak ve pürüzsüz yapısını uzun süre korumasını sağlıyor.

Çatlak Topuklar İçin Ayak Kremi

Kullanıldığı ilk günden itibaren çatlak topuklar üzerinde gözle görülür düzelme hissediyorsunuz. İçerdiği pantenol sayesinde ayakları rahatlatırken, formülündeki sodyum hiyalüronat ve gliserin ile cilde nem kazandırıyor. Ayrıca, cildin esnekliğini geri kazanmasına yardımcı olan allantoin içeriyor.

Nasırlaşmış Ayaklar İçin Ayak Kremi

İçeriğindeki exfoliant (soyucu) özelliği ile bilinen yüksek orandaki üre ile cilt üzerindeki kalın ve nasırlaşmış derilerin incelmesini sağlıyor. Nasırlaşmış bölgeleri azaltarak yumuşak ve pürüzsüz bir his kazandırıyor.

Dermalogica - Multivitamin Power Concentrate

Cildimizin yıllara meydan okuyabilmesi için onu vitamin ve antioksidan içeriklerle desteklemek çok önemli. MultiVitamin Power Concentrate, konstantre kapsüllerin içeriğindeki bir dizi saf vitamin ile yaşlanma izlerine karşı savaşıyor. ürünün içeriğindeki Vitamin A cilt elastikiyetini ve nemi arttırarak cildi gerginleştiriyor ve kuvvetlendiriyor. Antioksidant Vitamin C cilde esneklik sağlarken, Vitamin E sağlıklı doku oluşumuna teşvik ederek hücre yıpranmasını geciktiriyor. ürün kapsüllerden oluşuyor, her kutuda 45 adet kapsül var. Temizlenmiş yüze, boyna, göz kapağı hariç göz bölgesine uygulanabiliyor. Cildin durumuna göre günde bir ya da iki kez kullanılabiliyor.

Bliss - Limon ve adaçaylı vücut peelingi

Peeling yapmak, cildinize uygulayacağınız nemlendiricinin emilimini arttırır, cildin pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. Bliss'in adaçayı ve limonlu peelingi, içerdiği hassas tanecikler ile ölü hücreleri cildinizden atıyor, shea yağı ve aloe ile cildinizi yumuşatıyor. Bliss sadece Boyner'lerde satılıyor.

Avon Anew Clinical - Pürüzsüzleştirici serum

Avon'un, tüm yaş grupları için üretilmiş olan pürüzsüzleştirici serumu, cilt yüzeyini yeniliyor ve dokusunu düzgünleştirmeye yardımcı oluyor. Güneşten kalan cilt hasarlarını tamir ederek daha berrak bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Düzenli olarak sabah akşam kullanıldığında kırışık ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Yüz ve boyun bölgesine sıkı bir görünüm kazandırmayı hedefliyor.

Nuxe - Huile Prodigieuse kuru yağ

Nuxe Kuru Yağ ' saten yumuşaklığında cilt-ipeksi saçlar' vaad ediyor ve tüm cilt ve saç tiplerinde kullanılabiliyor. St. John's Wort, badem, kamelya, fındık ve Macadamia bitki yağlarından oluşuyor. Bunların dışında içerdiği E vitamini cildi ve saçları besliyor. %98.8 oranında doğal formüle sahip. Kuru yağ olmasından dolayı ıslaklık hissi vermiyor. Gynweth Paltrow, Jennifer Lopez gibi ünlüler tarafından tercih ediliyor. Gynweth Paltrow ürünü her mevsim saçına, vücuduna ve yüzüne uyguladığını söylerken Jennifer Lopez de "Sahneye çıkmadan önce Huile Prodigieuse Kuru Yağ'ı saçlarımda ve fondötenimin içine bir damla damlatarak cildimde kullanıyorum. İşte benim güzellik formülüm " diyor. Nuxe Kuru Yağ tüm seçkin eczanelerde satılıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Cildinizi Bu Ürünlerle Yenileyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement