Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden", 27 Mayıs'ta Vizyona Girecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden", 27 Mayıs'ta Vizyona Girecek

Lewis Carroll'un sevilen hikayeleriyle unutulmaz karakterlerinin maceralarını anlatan "Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden" filmi, 27 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

14.04.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lewis Carroll'un sevilen hikayeleriyle unutulmaz karakterlerinin maceralarını anlatan "Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden" filmi, 27 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Tim Burton tarafından oluşturulan ve 2010'da beyaz perdede gösterime giren serinin ikinci filmi, James Bobin'in yönetmenliğinde çekildi. Filmin senaryosu Linda Woolverton tarafından yazılırken, filmde Lewis Carroll tarafından yaratılan karakterler yer alıyor.

Yapımcılığını Joe Roth, Suzanne Todd ve Jennifer Todd, Tim Burton'un üstlendiği filmin başyapımcısı ise John G. Scotti.

"Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden" filmi, Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska ve Helena Bonham Carter'ı bir araya getirdi.

Vizyona 27 Mayıs'ta girecek filmin konusu özetle şöyle:

"Alis Kingsleigh (Wasikowska) son birkaç yılını babasının adımlarını takip ederek geçiriyor ve açık denizlere seyahat ediyor. Londra'ya dönüş yolunda sihirli bir aynayla karşılaşıyor ve yeraltının fantastik dünyasına dönerek arkadaşları Beyaz Tavşan (Sheen), Absolem (Rickman), Cheshire Kedisi (Fry) ve Çılgın Şapkacı'yla (Depp) karşılaşıyor. Şapkacı, büyüklüğünü kaybettiği için Mirana (Hathaway) Alis'i zamana hükmeden Büyük Saat'in odasındaki Renkküre'yi ödünç almak üzere bir yolculuğa gönderiyor. Geçmişe giden Alis, hayatlarının farklı dönemlerindeki dostları ve düşmanlarıyla karşılaşıyor, zaman dolmadan önce Şapkacı'yı kurtarmak için amansız bir mücadeleye giriyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden', 27 Mayıs'ta Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement