Elçibey'in Düşünceleri ve Kanun Devleti Kitabı Çıktı - Son Dakika
Kültür Sanat

Elçibey'in Düşünceleri ve Kanun Devleti Kitabı Çıktı

Muhammet Kemaloğlu ve Şeyda Kemaloğlu'nun yazdığı Elçibey'in Düşünceleri ve Kanun Devleti kitabı, Berikan Yayınlarından çıktı.

08.04.2014 08:30  Güncelleme: 08:37

...Azerbaycan'ın dili Türk dilidir, Onun "Azerbaycan dili" diye isimlendirilmesi ilmin neticesinden değil, siyasetin neticesinden doğmuştur....Halkın "Türk" adını "Azerbaycanlı", "Azeri" adı yerine kullanılması fikri Türkmençay antlaşmasından sonra ortaya çıkmıştır....Türk'ün kaderi en başta onun diline ve dil birliğine bağlıdır. Evet, budur bütün Türklerin hayat kaderlerinin kalkanı!(Arka Kapak)

Yazar: Muhammet Kemaloğlu,Şeyda Kemaloğlu

Yayınevi: Berikan Yayınları

ISBN: 9752671911313570

Boyut: 14 x 20 cm.

Sayfa Sayısı: 550

Basım Yılı: Ağustos 2007

Basım Yeri: Ankara

Cilt Durumu: Karton kapak

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Elçibey'in Düşünceleri ve Kanun Devleti Kitabı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement