Fethiye'de Moğollar Coşturdu - Son Dakika
Kültür Sanat

Fethiye'de Moğollar Coşturdu

Fethiye\'de Moğollar Coşturdu

8'inci Ölüdeniz Kültür Sanat Festivali kapsamında Anadolu Rock müziğinin usta gruplarından Moğollar, konser verdi.

03.07.2011 16:01  Güncelleme: 16:17

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen 8'inci Ölüdeniz Kültür Sanat Festivali kapsamında Anadolu Rock müziğinin usta gruplarından Moğollar, konser verdi. Unutulmaz film müziklerinin yanı sıra, popüler şarkılarını da seslendiren Moğollar, konser alanını dolduran binlerce izleyiciye müzik dolu bir gece yaşattı.

Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'nde, bu yıl 8'ncisi düzenlenen Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Anadolu Rock müziğin usta isimlerinden oluşan Moğollar Grubu, bir konser verdi. Hisarönü Meydanı'nda düzenlenen konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Cahit Berkay, Taner Öngür, Emrah Karaca, Utku Ünal ve Oğuzcan Şehiraltı'nda oluşan Moğollar, eski ve yeni şarkılarını Fethiyeliler için seslendirdi. Grubun şarkılarına meydandaki hayranları eşlik etti.

Sahnede oluşturdukları neşeli havanın yanı sıra, izleyicilerle kurdukları iletişimle de beğenilen Moğollar, son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde ilginç danslar eşliğinde izlenen 'Gari' şarkısını da seslendirdi. Şarkı okunurken sahne önünde toplanan bir grup genç, yaptıkları danslarla büyük ilgi gördü.

'Ağrı Dağı Efsanesi', 'Bişey Yapmalı', 'Tamirci Çırağı', 'Dinleyiverin Gari', 'Dede Efendi', 'Ali Baba' ve 'Hortumcu Dayı' adlı parçalarını seslendiren Moğollar, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Fethiye'de Moğollar Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement