Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergisi

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler\'12 Fotoğraf Sergisi

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergisi Metrocity alışveriş merkezi'nde fotoğrafseverler ile buluşuyor.

25.09.2012 14:39

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eserin yer aldığı serginin 4. durağı Metrocity Alışveriş Merkezi olacak.

Anadolu Hayat Emeklilik'in "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergisi" 5-14 Ekim tarihleri arasında Metrocity Alışveriş Merkezi'nde İstanbullu fotoğrafseverlerle buluşuyor.

2 Ocak-12 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen ve kadınlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12'ye bin 207 yarışmacı 5 bin 527 fotoğrafla katıldı. Yarışmada Emel Taranoğlu 'Bakış' adlı fotoğrafıyla birinciliğe layık görülürken, Hülya Kurt 'Sıcak Simit' adlı fotoğrafıyla ikinci, Eda Kum ise 'Bekleyiş' adlı fotoğrafıyla üçüncü oldu. Dereceye giren fotoğrafların yanı sıra, 41 eser de sergilenmeye değer bulundu.

Anadolu Hayat Emeklilik'in 2007 yılından bu yana düzenlediği 6 bin kadının, 27 bin fotoğrafla katıldığı Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürütülen yarışmanın bu yılki jüri üyeleri arasında; Arel Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ, fotoğraf sanatçısı Ali Balkı ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'12 Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement