Marmaris'in Ünlü Plajına Su ve Tuvalet Talebi - Son Dakika
Kültür Sanat

Marmaris'in Ünlü Plajına Su ve Tuvalet Talebi

Marmaris ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi'nde bulunan Kızkumu Plajı'nda tuvalet ve duş sistemleri kurulması istendi.

09.07.2016 15:58

Marmaris ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi'nde bulunan Kızkumu Plajı'nda tuvalet ve duş sistemleri kurulması istendi.

Orhaniye Mahalle Muhtarı Cem Dinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası'ndan sonra köy tüzel kişiliğinin sonlandığını, mahalle olduktan sonra Kızkumu Plajı'nın kimin sorumluluk alanına girdiği konusunda da fikir birliğine varılamadığını söyledi.

Plajın yaz aylarında günde yaklaşık 2 bin kişi tarafından ziyaret edildiğine değinen Dinç, Kızkumu'nun yetki karmaşası nedeniyle sahipsiz kaldığına işaret etti.

Plajda su, duş sistemi ve tuvalet bulunmadığı için gelen ziyaretçilerin zor anlar yaşadığını ifade eden Dinç, "Ziyaretçiler, doğal ihtiyaçlarını, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamadı. Hizmet alamadı, servis alamadı. Misafirlerimize mahcup olduk, bundan büyük rahatsızlık duyduk." dedi.

Kızkumu'na ziyarete gelen vatandaşlar da plaja en yakın zamanda tesis kurulmasını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Marmaris'in Ünlü Plajına Su ve Tuvalet Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement