Yanlış marş çalındı oyuncular neye uğradığını şaşırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yanlış marş çalındı oyuncular neye uğradığını şaşırdı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Asya Oyunları'nda Güney Kore ile Bangladeş arasında oynanan erkekler çim hokeyi maçı öncesinde organizasyon hatası yaşandı. Güney Kore Milli Marşı yerine yanlışlıkla Kuzey Kore Milli Marşı çalınırken, hata fark edildikten sonra marşlar yeniden okutuldu. Güney Kore mücadeleyi 5-0 kazandı.

Japonya'nın Gifu kentindeki Gifu Prefectural Green Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde organizasyonda dikkat çeken bir hata meydana geldi.

MARŞ HATASI ŞAŞKINLIK YARATTI

Yonhap ajansının haberine göre, maç öncesi seremoni sırasında Güney Kore Milli Marşı'nın yerine Kuzey Kore Milli Marşı çalındı. Yaşanan durum Güney Koreli oyuncuların şaşkınlık yaşamasına neden olurken, organizasyon komitesi hatayı fark ettikten sonra duruma müdahale etti.

ÖNCE BANGLADEŞ, ARDINDAN GÜNEY KORE MARŞI ÇALINDI

Hatanın anlaşılmasının ardından organizasyon komitesi önce Bangladeş'in, daha sonra ise Güney Kore'nin milli marşını yeniden çaldı.

GÜNEY KORE'DEN FARKLI GALİBİYET

Yaşanan karışıklığın ardından oynanan mücadelede Güney Kore Erkekler Çim Hokeyi Milli Takımı, Asya Oyunları A Grubu'ndaki ilk maçında Bangladeş'i 5-0 mağlup etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement