Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nden 'Ufuk İçin Cennet' Konseri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nden 'Ufuk İçin Cennet' Konseri

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Notre Dame de Sion Fransız Lisesi\'nden \'Ufuk İçin Cennet\' Konseri

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi, yeni sezonu 12 Ekim'de gerçekleşecek 'Ufuk İçin Cennet' başlıklı konserle karşılayacak. Sanatçı Virginie Constant'ın çellosuyla sahneye çıkacağı konserde, Marie-Christine Barrault anlatıcı olarak yer alacak. Konserde Claudin de Sermisy, Jean-Sebastien Bach, Giovanni Gabrieli ve Henry Purcell'in müziklerine, George Sand, Theophile Gautier ve Lamartine'nin metinlerine yer verilecek. Etkinlik Fransızca olacak ancak Türkçe üst yazı da bulunacak.

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi, yeni sezonu 12 Ekim'de gerçekleşecek "Ufuk İçin Cennet" başlıklı konserle karşılayacak.

Birçok yarışmadan ödülle dönen sanatçı Virginie Constant'ın çellosu ile sahneye çıkacağı konserde, Marie-Christine Barrault anlatıcı olarak sanatseverlerin karşısında olacak.

NDS gösteri salonunda gerçekleşecek konserde Claudin de Sermisy, Jean-Sebastien Bach, Giovanni Gabrieli ve Henry Purcell'in müziklerine, George Sand, Theophile Gautier ve Lamartine'nin metinlerine yer verilecek.

Fransızca gerçekleşecek etkinlikte, Türkçe üst yazıya yer verilecek.

Kaynak: AA