Suzan Kardeş & Istanbul Arabesque Project - Son Dakika
Kültür Sanat

Suzan Kardeş & Istanbul Arabesque Project

Hikayesi olan şarkıları dinlemek, Balkanların havasını solumak için 7 Nisan Cuma akşamı garajistanbul'da Suzan Kardeş & Istanbul Arabesque Project ile buluşuyoruz.

07.04.2017 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hikayesi olan şarkıları dinlemek, Balkanların havasını solumak için 7 Nisan Cuma akşamı garajistanbul'da Suzan Kardeş & Istanbul Arabesque Project ile buluşuyoruz.

Suzan Kardeş

Kosova doğumlu sanatçı, Kosova'da yaşarken öğrendiği dilleri halen konuşuyor ve şarkılarını söylüyor.

Sanatçının repertuvarında Türk sanat müziği ve Türkçe sözlü popüler şarkılar dışında Boşnakça, Arnavutça, Hırvatça Makedonca, Sırpça ve Roman şarkılar bulunuyor.

Sanatçı, 2007 yılında Sezen Aksu'nun desteği ve prodüksiyonuyla ilk önce Türk sanat müziği albümü "Bekriya" ile sahne üstündeki hayatına başladı.

Kısa süre içinde 6 albüm, 2 single çalışmasına imza atan Suzan Kardeş; "Bekriya", "Bekriya Balkaniya", "Makyaj Odası Şarkıları", "Nino", "Bal" ve "Kan ve Bekriya 6" albümlerini "Yarım Hava Çalsana" ve "Şişede Bade Durmaz" teklilerini çıkardı. Sanatçının "Makyaj Odası Şarkıları" albümünde yıllar boyunca sinema, TV, tiyatro ve sahnede makyajını yaptığı  15 ünlü dostu, kendi sevdikleri şarkıları söylediler. Albümde yer alan isimler; Cem Yılmaz, Nejat İşler, Demet Akbağ, Yasemin Yalçın, Halil Ergün, Haluk Bilginer, Olgun Şimşek, Oya Başar, Yılmaz Erdoğan, Meltem Cumbul, Şebnem Sönmez, Özgü Namal, Güven Kıraç, Erkan Can, Fikret Kuşkan ve Sezen Aksu'dur.

Istanbul Arabesque Project

Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan Istanbul Arabesque Project, kendi bestelerini de arabesk ögelere bağlı kalarak yapıyor. Konserlerinde Bergen'den Kamuran Akkor'a, Orhan Gencebay'dan İbrahim Tatlıses'e, pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiren grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vaad ediyor. Tamamı TRT denetiminden geçen tek arabesk albüme imza atmış ekip aynı gecede Suzan Kardeş ile garajistanbul sahnesinde buluşuyor...

*Biletinizin barkodunu  aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : garajistanbul

Mekan Adresi : Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sok. No: 11/A

Başlangıç Saati : 07.04.2017 22: 00: 00

Bitiş Saati : 07.04.2017 23: 45: 00

Kategori : Suzan Kardeş & Istanbul Arabesque Project

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Suzan Kardeş & Istanbul Arabesque Project - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement