The Cranberries'den Muhteşem Konser - Son Dakika
Kültür Sanat

The Cranberries'den Muhteşem Konser

The Cranberries\'den Muhteşem Konser

Dünyaca Ünlü İrlandalı Rock Grubu , Dün Gece İstanbul'da Verdiği Konserle Hayranlarını Büyüledi.

23.07.2010 11:27

8 yıl aradan sonra tekrar İstanbul’a gelen İrlandalı grup, bugün ise Çeşme’de konser verecek

Grubun solisti Dolores O’Riordan : "Türkiye’deki hayranlarımızla yıllar sonra bir araya gelmek çok güzel"

UNILife’ın organizasyonuyla Maçka Küçükçiftlik Parkı’nda sahne alan The Cranberries, 10 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. İrlandalı grup, "Zombie", Ridiculous Thoughts", "Ode To My Family", "Linger" ve "Animal Instincts" gibi efsane şarkılarını da seslendirirken, grubun solisti Dolores O’Riordan muhteşem sesi ve sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

1989 yılında kurulan ve 2003 yılında birlikteliğine bir süre ara veren The Cranberries, 2009 yılının ocak ayında Dolores O’Riordan’ın Dublin Trinity College’de grup üyeleri ve Noel&Mike Hogan kardeşlerle birlikte gerçekleştirdiği konserle resmen tekrar bir araya gelmişti. Daha önce 5 Kasım 2002'de de İstanbul'a gelerek bir konser veren grup, bugün ise İzmir Çeşme’de hayranlarıyla buluşacak.

"TÜRKİYE’DEKİ HAYRANLARIMIZLA YILLAR SONRA BİR ARAYA GELMEK ÇOK GÜZEL"

The Cranberries grubunun solisti Dolores O’Riordan, tekrar İstanbul’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Türkiye’deki hayranlarımızla yıllar sonra bir araya gelmek çok güzel. Yoğun ilgileri için binlerce kez teşekkür ediyoruz. Türk hayranlarımı çok özlemişim, umarım konserlerimizde yeniden buluşma imkanımız olur."

Dolores O’Riordan, konserden önce İstanbul’da alışverişe çıktığını da belirterek, "Ben de bir kadın olduğum için İstanbul’a geldiğim gibi alışverişe çıktım. Kanyon Alışveriş Merkezi’nde alışveriş yaptım ve kuaföre girdim. İstanbul çok güzel bir şehir. Tekrar gelmeyi çok isterim ve geleceğimi de umuyorum" diye konuştu.

Bu arada O’Riordan, hayranlarına müjde vererek, önümüzdeki sene yeni bir albüm çıkarma planları yaptıklarını açıkladı.

Orhan SENCER/İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat The Cranberries'den Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement