Yeni Türkü ve Emre Altuğ Aynı Sahnede - Son Dakika
Son Dakika Logo
Kültür Sanat

Yeni Türkü ve Emre Altuğ Aynı Sahnede

Yeni Türkü ve Emre Altuğ Aynı Sahnede
11.01.2010 15:26

Bir Yandan Yeni Albüm için Kolları Sıvayan Yeni Türkü, Bir Yandan da Canlı Performanslarıyla, Yıllara Meydan Okuyan Şarkılarını Hayranlarıyla Buluşturmaya Devam Ediyor.

YENİ TÜRKÜ ekibi, her ay bir dostlarıyla gerçekleştirdikleri Jolly Joker Balans'daki programlarına bu hafta Emre Altuğ ile devam etti.

Sahnede 30. Yılını geride bırakan Yeni Türkü'nün 'olmasa mektubun", "vira vira" "fırtına" gibi şarkıları, Emre Altuğ'un katılımıyla seslendirildi. Yeni Türkü 12 ve 13 Ocak'ta Bodrum Kule Rokcity'de, 15 Ocak'ta Bursa Kent Meydanı'nda olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Yeni Türkü ve Emre Altuğ Aynı Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement