Survivor'da Aşk Üçgeni! Sabriye, Adem'e Berna'yı Sordu - Son Dakika
Magazin

Survivor'da Aşk Üçgeni! Sabriye, Adem'e Berna'yı Sordu

Survivor\'da Aşk Üçgeni! Sabriye, Adem\'e Berna\'yı Sordu

Uykusunda konuşmaya başlayan Adem'in yanına giden Sabriye'nin "Berna mı güzel, yoksa ben mi? diye sorması akıllara "Adem, Berna'dan hoşlanıyor mu?" sorusunu getirdi.

09.05.2017 01:07  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşme partisinin ardından ünlüler takımından Adem Kılıççı ile Berna keklikler'in sürekli baş başa vakit geçirmesi dedikoduları da beraberinde getirmişti. Adem, yakın arkadaşı Sabriye Şengül'ün fikrini almadan Berna ile ortak bir alan oluşturma kararı almıştı. Bu gelişmelerin ardından dün akşam ilginç bir olay daha yaşandı.

ADEM UYKUSUNDA KONUŞMAYA BAŞLADI

Barakada herkesin yattığı sırada Adem, bir anda uykusunda konuşmaya başladı. Sabriye, takım arkadaşının yanına giderek ağzından laf almaya çalıştı. "Berna mı daha güzel, ben mi?" diyen Sabriye'ye, Adem'den bir cevap gelmedi. Ancak bu görüntüler, "Adem, Berna'ya mı aşık?" sorusunu akıllara getirdi.

SABRİYE-BERNA GERİLİMİ

Ertesi gün iki takım embol oyununda karşılaştılar. Kadınlar finali sırasında Sabriye ile Berna arasında gerilim yaşandı. Bazı izleyiciler, Sabriye'nin Adem'i kıskandığı için agresif tavırlar sergilediğini savundular. Adem'in, rakip takımdan Berna'ya hiçbir şey söylemeyip Sabriye'yi susturması çalışması dikkati çekti.

Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Magazin Survivor'da Aşk Üçgeni! Sabriye, Adem'e Berna'yı Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement