Aşk ile Soludum' 2 Günde Klipsiz 200 Bin Dinlemeye Ulaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aşk ile Soludum' 2 Günde Klipsiz 200 Bin Dinlemeye Ulaştı

Aşk ile Soludum\' 2 Günde Klipsiz 200 Bin Dinlemeye Ulaştı
10.02.2017 12:07

Ünlü sanatçı Emre Kaya’nın son teklisi ’Aşk İle Soludum’un, henüz klibi olmamasına rağmen iki günde 200 bin dinlemeye ulaştığı açıklandı.

Ünlü sanatçı Emre Kaya'nın son teklisi 'Aşk ile Soludum'un, henüz klibi olmamasına rağmen iki günde 200 bin dinlemeye ulaştığı açıklandı.

Ünlü sanatçı, eserine iki günde tıklanma rekoru kırdıran hayranlarına, sosyal medya hesaplarından teşekkür etti. Emre Kaya, aranjörlüğünü Selim Çaldıran'ın gerçekleştirdiği ve bir ayrılık hikayesini anlattığı çalışması için "Yeni şarkım istediğini alıp gidenlere gelsin" dedi.

Besteci olarak girdiği müzik dünyasında, yorumcu kimliği ile elde ettiği başarılardan sonra kendisine 'Müzik için doğmuş adam' dedirten Emre Kaya, birçok ünlünün çıkışına da verdiği eserlerle katkı sunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Kafkasya Aşk ile Soludum' 2 Günde Klipsiz 200 Bin Dinlemeye Ulaştı - Son Dakika


Advertisement