"Ben de Özledim" Ekrana Veda Ediyor - Son Dakika
Magazin

"Ben de Özledim" Ekrana Veda Ediyor

"Ben de Özledim" Ekrana Veda Ediyor

Gezi olaylarında yayından kaldırılan fenomen dizi Leyla ile Mecnun ekibinin ekrana taşıdığı 'Ben de Özledim'in ömrü kısa sürdü.

13.01.2014 16:34  Güncelleme: 19:08

Fenomen dizi "Leyla ile Mecnun"un Gezi olaylarının ardından yayından kaldırılmasıyla, aynı ekiple yayın hayatına başlayan "Ben de Özledim"in ekran ömrü kısa sürdü.

13. BÖLÜMDE FİNAL YAPTI

Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant'ın başrollerini paylaştığı, Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı, Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı dizinin 13. bölümüyle final yapacağı belirtildi.

AÇIKLAMA TWITTER'DAN GELDİ

Dizinin oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan, Twitter hesabından "Kurumsal açıklama yapıldı. Ben de Özledim 13. bölümüyle sona erecek. Eşine az rastlanır dayanışmanız için teşekkürler. Hayatın ucu uzun!" ifadelerini takipçileriyle paylaştı.

"SİZ DAĞILMAYIN"

Ayrıca dizide rol alan ve yapımcıları arasında da bulunan Funda Alp da Twitter hesabından "Sevgili Arkadaşlar, Ben de Özledim 13. Bölümüyle veda ediyor. Herkese çok teşekkürler. Siz yine de dağılmayın! Eflatun Film hep burada" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Magazin 'Ben de Özledim' Ekrana Veda Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • nnnnnnnnnnnnnnn: geziye destek vermeye devam etsinler. millet onlara boyle cevap verir 29 29 Yanıtla
  • HASAN: ÇAPULCULAR UYUMAYIN DİZİNİZE SAHİP ÇIKIN 24 8 Yanıtla
  • Nazif: Len izlediğim dizi kuruyor be önce altındağlı sonra bu ... bence en komik diziydi yazık oldu 15 14 Yanıtla
  • karslı: tamam leyla ila mecnun iyiydi ama bu kötüydü be hele baslarda hiç çekilmiyordu tam topladılar dedim fim bitti :) 20 7 Yanıtla
  • oğuz atay: don atlet oturduğunuz yerden 'beğenmedim ben çapulcu dizisi' diye eleştirdiğiniz dizi, imdb ye giren tek türk dizisidir. ulan dizi haberi altında yönetmen meclis haberi altında milletvelkili, dünya siyaseti haberinde diplomat oldunuzda bi insan olamadınız 12 2 Yanıtla
  • aykutttt: arkadaş koyuyolar 23.30 a ondan sonra reyting alamadı diye kaldırıyolar neyin kafasını yasıyo bunlar anlayana 7 2 Yanıtla

Advertisement