Bu akşam ne izleyeceksiniz: Aşk Mantık İntikam, Aziz ve Kıbrıs Zafere Doğru - Son Dakika
Magazin

Bu akşam ne izleyeceksiniz: Aşk Mantık İntikam, Aziz ve Kıbrıs Zafere Doğru

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinin fragmanları yayınlandı. Aşk Mantık İntikam ve Kıbrıs Zafere Doğru dizilerinin yeni bölümünde neler olacağını haberimizden ulaşabilirsiniz. 3. bölümüyle ekranlara gelen Aziz dizisinin son bölümünde neler olduğunu derledik. Bu akşam yayınlanan dizilerin fragmanları haberimizde.

19.11.2021 14:06  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AŞK MANTIK İNTİKAM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Esra, Çağla ile Mert'in buluştuğunu görmüştür. Ozan ise teknede, Çağla ile geçirdikleri geceye dair bir ipucu aramaktadır. Ozan ve Esra, Çağla'yla ilgili şüphelerini birbirleriyle paylaşırlar. İkisi de Çağla'nın gizli saklı bir şeyler çevirdiğine emindir artık. Ozan, bir an önce gidip Çağla ile yüzleşmek istese de Esra onu engeller. Akıllıca davranıp Mert gerçeğini ortaya çıkarmak için başka türlü bir plan yapmalarını önerir.

Diğer tarafta Mert, Çağla'yı giderek köşeye sıkıştırmaktadır. Çağla, Mert'i hayatından tamamen çıkarabilmek için bir buluşma ayarlar fakat Esra ve Ozan tarafından takip edildiğinden habersizdir.

AZİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aziz 2. Bölümünde Aziz'in bir türlü ardını dönüp gidemediği Efnan'ı eve getirmesi tansiyonun yükselmesine sebep olur. Kınalı Kaya'da Adem'le karşı karşıya gelen Dilruba ise beklenmedik bir hamle yapar. Aziz'in şehre gelişi dengeleri bozmuştur. Bir yanda Aziz'e Antakya'da yürüyecek bir sokak bile bırakmak istemeyenler, bir yanda onu umutla bekleyenler… Saflar ayrılırken Aziz'in kararı çekip gitmek mi olacak yoksa kalıp her şeyi yeniden kurmak mı?

KIBRIS ZAFERE DOĞRU YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kıbrıs'ta 1974 harekatından önceki son dönüm noktası olan 1967 yılı başlıyor. Atina'da yaşanan cunta darbesinden sonra Kıbrıs'ta olaylar yeniden alevlenir. Rumlar'ın tekrar soykırım yapma harekatına karşılık bu kez herkes daha hazırlıklıdır. Türkiye'nin en genç Başbakanı olan Süleyman Demirel, sürgündeki Rauf Denktaş ile kafa kafaya verirken Dereli ailesi ve mücahit takımı da olaylara karşı çok daha hazırlıklı ve aktif bir şekilde reaksiyon verir. Ankara'da ise gizli bir el gizli operasyonlar yürüterek Kıbrıs'ı rahatlatmaya çalışmaktadır. 3 yıldır herkes tarafından öldü bilinen Ankaralı ve felç kalan Efsane acaba bilinmeyen bir yapılanmanın parçası olarak yer altına çekilmiş olabilir mi?, İhtimal dahilinde görünmese de söz konusu Ankaralı olunca her şey mümkündür.

Bu akşam ne izleyeceksiniz: Aşk Mantık İntikam, Aziz ve Kıbrıs Zafere Doğru

Son Dakika Magazin Bu akşam ne izleyeceksiniz: Aşk Mantık İntikam, Aziz ve Kıbrıs Zafere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement