Emrah, Havuz Pozuyla Yeni Şarkılarının Müjdesini Verdi - Son Dakika
Magazin

Emrah, Havuz Pozuyla Yeni Şarkılarının Müjdesini Verdi

Emrah, Havuz Pozuyla Yeni Şarkılarının Müjdesini Verdi

Ünlü sanatçı Emrah, lüks villasındaki havuzunda poz vererek sevenlerine yeni şarkılarının geleceğini müjdeledi. 15 yıl aradan sonra sahnelere geri dönen sanatçı, formunu koruduğunu gösterdi. Oğlu Tayfun Erdoğan'ın düğününe katılmamasıyla eleştirilen Emrah ise konu hakkında açıklama yapmadı. Sibel Erdoğan'dan ayrıldıktan sonra müziğe odaklanan sanatçı, yeni şarkılar yazarak yeni albüm müjdesi de verdi.

13.08.2023 06:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Emrah havuz pozu ile sevenlerine yeni şarkıların geleceğinin müjdesini verdi. Ultra lüks villasındaki havuzundan poz veren ünlü sanatçı adeta formundan hiç bir şey kaybetmediğini gösterdi. 15 yıl aradan sonra sahnelere geri dönüş yapan sanatçı hayranlarına unutulmaz anlar yaşatmıştı.

Yıllardır küs olduğu oğlu Tayfun Erdoğan'ın düğününe katılmadığı için eleştirilen Emrah bu konu hakkında açıklama yapmadı.

İki çocuğunun annesi Sibel Erdoğan'dan ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan sanatçı kendini müziğe verdi. Yeni şarkılar yazan ünlü şarkıcı yeni albüm müjdesi de verdi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Emrah, Havuz Pozuyla Yeni Şarkılarının Müjdesini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement