Ersoy: O Boyayı Yediriririm Onlara - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ersoy: O Boyayı Yediriririm Onlara

Ersoy: O Boyayı Yediriririm Onlara
12.02.2013 08:03  Güncelleme: 16:55

Hayvanseverlerin hedefi olan Bülent Ersoy, eleştirilere aynı sertlikte karşılık verdi.

250 bin liralık çinçilla kürkü yüzünden hayvanseverlerin yeni hedefi haline gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, giydiği değerli kürklere yönelik eleştirilere aynı sertlikte karşılık verdi.

Lüks yaşam tarzını, gösterişli elbiseleri ve kürk giyinmeyi seven ünlü Türk Sanat Müziğinin şöhretli yıldızının başı hayvanseverlerle fena dertte. Ancak ünlü yıldız hayvanseverlerin eleştirilerine tepkisi sert.

Bir grup PETA üyesinin İstanbul'a gelerek kendisine karşı protesto gösterisi düzenleyeceği konuşulan Bülent Ersoy, bu yüzden her yere şoförüyle gittiği iddiasını yalanladı: "Ben Allah'tan başka kimseden korkmam. Bu ülkede korumasız gezen tek starım. Bana eylem hazırlayacak olanlar, sonuçlarına katlanırlar!"

Bülent Ersoy, PETA üyelerinin kürküne boya atma ihtimaliyle ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi: "Kürküme boya mı atacaklar. O boyayı yediririm ben onlara! Gri renkte bir değerli kürküm daha var, yakında onu da giyeceğim. Bu meseleyle ilgili şov yapanlara ise son bir sözüm var; et, balık yemesin, devamlı otlansınlar."

PETA NEDİR?

1980 yılında kurulan peta (people for the ethical treatment of animals-hayvanlar için ahlaklı yaklaşım) dünyada en faal hayvan hakları örgütlerinden. Hayvanların etlerin yenmemesinin, kürklerinin giyilmemesinin, deney yapılmamasının ve eğlence amaçlı kullanılmamasının gerektiğini savunan peta, hayvan haklarının korunması konusunda bir çok ulusal ve uluslararası proje ve kampanyanın da başlatıcısı.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ersoy: O Boyayı Yediriririm Onlara - Son Dakika


Advertisement