Ünlü Oyuncudan Aşk İtirafı Geldi! - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncudan Aşk İtirafı Geldi!

Ünlü Oyuncudan Aşk İtirafı Geldi!

Güzel oyuncu Sinem Ünsal, kalbini rol arkadaşı Halit Özgür Sarı'ya kaptırdı. Sinem Ünsal'dan ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

11.08.2022 15:02  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Gizli Saklı" dizisinde başrolleri paylaşan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, aşk yaşamaya başladı.

Gözlerden uzak aşk yaşayan ikili, son olarak Belgrad'da tatil yaptı.

tv100'de yer alan habere göre; Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, önceki gün "Cenazemize Hoş Geldiniz" filminin okuma provalarında samimi açıklamalarda bulundu.

"MUTLUYUZ"

Sinem Ünsal, Gizli Saklı dizisindeki partneri Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığını itiraf etti. Ünsal, Halit Özgür Sarı ile ilgili "Mutluyuz. Birlikte Belgrad'a gittik. Her şey çok güzel gidiyor." şeklinde konuştu.

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993'de İzmir'de doğdu. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılından itibaren oyunculukla ilgilenmektedir.

2017 yılında yayımlanan Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakterini, Siyah Beyaz Aşk adlı dizide ise Gülsüm Aslan karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında yayımlanan Kızım adlı dizide Sevgi Günay karakterini canlandırdı. 2019 yılında yayımlanmış Raif ile Letafet adlı tiyatro oyununda Letafet karakterini canlandırdı. 2019-2021 yılları arası yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı Gülengül karakterine hayat vermiştir.

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

Halit Özgür Sarı, fotomodel ve dizi oyuncusudur. 1.78 cm boyunda ve 67 kg. 4 Ekim 1993, İstanbul doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. Craft Atölye'sinde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Esra Kızıldoğan ile Temel ve İleri Oyunculuk Craft Atölyesinde oyunculuk eğitimi aldı.

Halit Özgür Sarı, ilk oyunculuk tecrübesi olarak oynadığı Diriliş: Ertuğrul dizisindeki Gündoğdu ve Selcan'ın Oğlu Süleyman rolü ile tanındı. Diriliş Ertuğrul dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncumuz daha sonra Kırmızı Oda, Geçen Yaz, Şampiyon, Hakan Muhafız gibi başarılı projelerde yer almıştır. Halit Özgür Sarı özellikle Kardeşlerim dizisindeki performansıyla daha çok tanınır hale gelmiştir. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncudan Aşk İtirafı Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement