Jennifer Lopez'in Tebrik Öpücüğü Eski Kocası Marc'ın Yuvasını Dağıttı - Son Dakika
Magazin

Jennifer Lopez'in Tebrik Öpücüğü Eski Kocası Marc'ın Yuvasını Dağıttı

Marc Anthony ve Jennifer Lopez'in ödül töreni gecesi dudak dudağa öpüşmesi sonrasında Anthony'nin eşiyle ayrılık kararı aldığı açıklandı.

19.11.2016 11:14  Güncelleme: 12:43

Marc Anthony (48) ve Shannon De Lima'nın (28) ayrılık kararı aldığı bildirildi. Bu kararın Marc Anthony'nin kendisi gibi şarkıcı olan eski karısı Jennifer Lopez (47) ile sahnede öpüşmesi sonrasında gelmesi dikkatlerden kaçmadı. 2014 yılında evlenen Marc ve Shannon'ın birlikteliklerinden çocukları bulunmuyor.

LOPEZ, ÖDÜL VERDİKTEN SONRA ESKİ KOCASINI DUDAKLARINDAN ÖPTÜ

Geçtiğimiz perşembe gecesi düzenlenen 'Latin Grammys' ödül töreninde Marc Anthony'yi sahneye takdim eden ve ödül veren Jennifer Lopez ardından eski kocasını dudaklarından öpmüştü. Öpüşme sonrası çıkan dedikodular hakkında Lopez'in menajeri Benny Medina: "Yüzde yüz ve kesinlikle onlar tekrar bir araya gelmeyecekler." açıklamasını yapmak zorunda kaldı.


ÇİFT SON KEZ AĞUSTOS AYINDA BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Marc ve Shannon en son geçtiğimiz ağustos ayında Madison Square Garden'da düzenlenen bir konserde birlikte görüntülenmişlerdi. O konserde de Marc Anthony ve Jennifer Lopez birlikte bir düet yapmışlardı.

Jennifer Lopez\'in Tebrik Öpücüğü Eski Kocası Marc\'ın Yuvasını Dağıttı

Son Dakika Magazin Jennifer Lopez'in Tebrik Öpücüğü Eski Kocası Marc'ın Yuvasını Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement