Ünlü sanatçı Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde rüzgâr gibi esmeye devam ediyor. Dün akşam, Açıkhava’daki konser maratonu kapsamında beşinci konserini veren ünlü şarkıcı, hayranlarını coşturdu.Tarkan'ın Harbiye Açıkhava'daki konserinde Çağla Şikel de izleyenler arasındaydı.
Konserinde Kayahan'ın yakında çıkacak tribute albümünden "Yemin Ettim" isimli parçayı seslendiren Mega Star, şarkı bitiminde "Kayahan'a selam olsun. Onun için hazırlanan albümde ben de en çok istediğim bu şarkıyı okudum." diyerek ünlü şarkıcıya acil şifalar diledi.
YOĞUN İSTEK ÜZERİNE SON KONSER 14 EYLÜL'DE
Barış Manço'nun Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Cem Karaca'nın ise Islak Islak parçalarını seslendiren MegaStar Tarkan, Orhan Gencebay, Aysel Gurel ve Zeki Müren'i de unutmayarak sevenleri tarafından saatlerce alkışlandı. Konser boyunca unutulmayan parçalarını da seslendiren Tarkan’ın 8 akşamlık açıkhava konserleri, yoğun istekden dolayı 14 Eylül’e kadar uzatıldı.
Son Dakika › Magazin › Megastar Tarkan Harbiye'yi Salladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.