Merhaba Hayat Yeni Gününde - Son Dakika
Magazin

Merhaba Hayat Yeni Gününde

Merhaba Hayat Yeni Gününde

Sevilen Oyuncuları ve Sıcak Çalışma Ortamıyla İzleyiciyle Pozitif Bir Bağ Kuran Merhaba Hayat Artık...

13.12.2012 18:07

Merhaba Hayat'ın Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünde, Deniz ve Sinan arasında yaşananlara kayıtsız kalamayan Hümeyra, kliniğin maddi gücünü artırmak gerekçesiyle Nihat'a ortaklık teklif eder. Öte yandan bu teklifin ortaya çıkması, Hümeyra ve Deniz ilişkisini iyice gerecektir.

Dünya ve Mert, kitap fuarına giderken alkollü bir şoförün onlara çarpması sonucu kaza yaparlar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dünya, hem kısır kalma hem de felç geçirme riski ile karşı karşıyadır. Kazayı hafif yaralı şekilde atlatan Mert ise, olanlar yüzünden kendini suçlamaktadır.

Bu esnada, kaza yapmış bir kamyon şoförünü ameliyat etmekte olan Sinan, Dünya ve Mert'in yaptığı kazadan habersizdir. Operasyonu tamamladıktan sonra, hayatını kurtardığı adamın kim olduğunu öğrenen Sinan büyük bir şok yaşayacaktır. Nihat'ın kız kardeşi Aslı, genç ve başarılı bir beyin cerrahıdır. Batı Hastanesi'nde çalışmaya başlayan Aslı, Deniz ile birlikte Dünya'yı aynı anda ameliyat ederek, hayata döndürmeye çalışacaktır. Bekleme odasında Dünya'nın durumuyla ilgili haber bekleyen klinik ekibi, Mert'in aniden fenalaşması ile çifte bekleyiş içine girecektir.

Sevincin ve hüznün bir arada yaşandığı bir kliniği ve işlerinde uzman ama özel hayatlarında amatör yedi doktorun hikayesini konu alan Merhaba Hayat her Pazar akşamı 19.45'te FOX'ta!

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Merhaba Hayat Yeni Gününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement