Özgür Aras ve Murat Varol'un Hakaret Davası Akülü Sandalyeyle Uzlaşmaya Bağlandı - Son Dakika
Magazin

Özgür Aras ve Murat Varol'un Hakaret Davası Akülü Sandalyeyle Uzlaşmaya Bağlandı

Deniz Akkaya’nın eski sevgilisi işadamı Murat Varol’un, menajeri Özgür Aras’ı tehdit ettiği iddialarına ilişkin davada, taraflar Varol’un Engelliler Vakfı’na 1 adet akülü sandalye bağışlaması üzerine uzlaştı.

07.04.2017 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Akkaya'nın eski sevgilisi işadamı Murat Varol'un, menajeri Özgür Aras'ı tehdit ettiği iddialarına ilişkin davada, taraflar Varol'un Engelliler Vakfı'na 1 adet akülü sandalye bağışlaması üzerine uzlaştı.

Eski manken Deniz Akkaya'nın işadamı sevgilisi Murat Varol'un, Akkaya'nın menajeri Özgür Aras'a tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davanın görülmesine devam edildi.

İstanbul 34'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada menajer Özgür Aras ve avukatı Ayşegül Mermer hazır bulundu. Sanık Murat Varol ise duruşmaya katılmadı.

Duruşmada söz alan şikayetçi Özgür Aras sanık ile uzlaştıklarını belirterek, "Biz karşı taraf ile benim adıma Engelliler Vakfı'na 1 adet akülü sandalyeyi bağışlaması karşılığında uzlaştık, bu anlamda toplumda farkındalık yaratmak istedik, karşı tarafın bu davranışını da özür olarak kabul ediyorum" dedi. Aras'ın avukatı Ayşegül Mermer ise "Uzlaşmaya vardık, toplumda farkındalık yaratmak ve bu tür olaylarla mahkemeyi gereksiz yere meşgul etmemek için böyle bir talepte bulunduk. Karşı tarafın da böyle güzel bir olaya vesile olmasına sebep olmaktan ötürü mutluyuz. Ayrıca tanığımız Deniz Akkaya'yı uzlaşmış olmamız nedeniyle bu celse hazır etmedik" diye konuştu.

Mahkeme, taraflar arasında gerçekleştirilen uzlaşma dosyasının dönüşünün beklenmesine, Deniz Akkaya'nın tanık olarak dinlenilmesi hususunun daha sonra değerlendirilmesine karar verdi. Duruşma ertelendi.

Olayın geçmişi

İddianamede, Murat Varol ile Deniz Akkaya'nın aynı evde bulundukları sırada tartıştıkları, o sırada Akkaya'nın küçük kızı Ayşe'nin de evde olduğu, Akkaya'nın bu tartışmayı telefonla Bodrum'da bulunan menajeri Özgür Aras'a anlattığı ifade edilmişti. Aras'ın Murat Varol'u arayarak "Küçük çocuğun yanında neden tartışıyorsunuz" dediği, bu sözlere sinirlenen Varol'un Aras'a tehdit ve hakaret içerikli sözler sarf ettiği belirtilmişti. Özgür Aras'ın şikayetçi olması üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, Varol hakkında "hakaret ve tehdit" suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenmişti . Açılan dava neticesinde yapılan yargılamada, mahkeme suçun uzlaşma kapsamına girdiği gerekçesiyle dosyayı Uzlaştırma Bürosu'na göndermişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Özgür Aras ve Murat Varol'un Hakaret Davası Akülü Sandalyeyle Uzlaşmaya Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement