Rojda Demirer ve Cem Davran Hayvan Barınağını Ziyaret Etti - Son Dakika
Magazin

Rojda Demirer ve Cem Davran Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

Rojda Demirer ve Cem Davran Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

"Yedikule Hayat Yokuşu" dizisi oyuncularından Cem Davran ve Rojda Demirer, Fatih Belediyesine ait Yedikule Hayvan Barınağını ziyaret etti.

13.10.2014 16:08  Güncelleme: 16:24

"Yedikule Hayat Yokuşu" dizisi oyuncularından Cem Davran ve Rojda Demirer, Fatih Belediyesi'ne ait Yedikule Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti.

Dizi çekimlerinin yapıldığı Yedikule'deki hayvan barınağını rol arkadaşı Cem Davran ile birlikte ziyaret eden ünlü oyucu Rojda Demirer, aslında buraya gelirken çok kötü bir manzara ile karşılaşacağını tahmin ettiğini ancak burayı beklediğinden daha bakımlı bulduğunu söyledi. İyi bir hayvansever olduğunu ifade eden Rojda Demirer, 3 bin köpek ile 200'den fazla hayvanın bulunduğu barınağın gönüllü sorumlusu Meral Olcay'a teşekkür etti.

Başarılı oyuncu Cem Davran ise, bu tür organizasyonlara destek verdiğini, hayvanlara gerekli ilgi ve bakımın gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Barınakta hasta ve engelli olan hayvanlarla tek tek ilgilenen ve yaklaşık 1 saat vakit geçiren Rojda Demirer ile Cem Davran, hayvan barınağından zor ayrıldı. Demirer ve Davran, tüm hayvanseverlere barınağa gelmeleri konusunda ricada bulundu.

Öte yandan, Davran ve Demirer, Yedikule Hayvan Barınağı'na bağışta bulunmayı da ihmal etmedi. "Yedikule Hayat Yokuşu" dizisinin yapımcı firması olan Sonart Medya da barınağa nakdi yardımda bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Rojda Demirer ve Cem Davran Hayvan Barınağını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement