Sinan Özedincik'ten Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika
Magazin

Sinan Özedincik'ten Haftanın Magazin Bombaları

Sinan Özedincik\'ten Haftanın Magazin Bombaları

Günaydın gazetesinin usta kalemi Sinan Özedincik haftanın gndemini Sabah.com.tr okurları için değerlendirdi. İşte Özedinvik'ten çok özel açıklamalar. Marilla....

08.04.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günaydın gazetesinin usta kalemi Sinan Özedincik haftanın gndemini Sabah.com.tr okurları için değerlendirdi. İşte Özedinvik'ten çok özel açıklamalar.

Marilla Erçik

HÜLYA AVŞAR NEDEN ZİRVEDE?

Mediacat ve Ipsos KMG işbirliğiyle 'Genel olarak hangi ünlü ismin tavsiyesi sizin marka tercihinizde etkili oluyor?' anketinin sonuçları açıklandı. 12 ilde toplam bin 200 kişiyle gerçekleştirilen ankette zirveye Hülya Avşar oturdu. Siz bu birincilikle ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce Avşar kızının bu yıl magazinden düşmemesi bunda etken olmuş mudur?

Kesinlikle evet. Ne kadar çok gündemde kalırsan, o kadar insanın aklına gelirsin. Anket yapılırken soru sorulan insanlar o an kim aklına gelirse onun cevabını veriyor. Kimse saatlerce düşünmüyor. O anda gazete ve televizyonda gördüğü kişi aklına geliyor. Hülya Avşar'ın durumu da bundan ibaret, tabii ki delikanlı tarafı da etken olmuştur. Hakkını bu kadar yemeyelim şimdi.

#Sayfa#

NURSELİ İDİZ'İN ZOR DURUMU

Nişantaşı'nda oturduğu dairenin kirasını sekiz aydır ödeyemeyen Nurseli İdiz'in eşyalarına haciz kondu. İdiz, dizi çekimleri olmadığında parasız kaldığını ve hep cepten yediğini söyleyerek "4 milyon TL borç ödedim, halen de ödüyorum" dedi. Herkesin dizi çekiminin olmadığı dönemler oluyor sizce İdiz'in bu durumunda olmasının başka etkenleri var mı?

Nurseli İdiz, geçirdiği hastalık neticesinde bütün parasını buraya gömdü. Çalışmak zorunda çünkü başka geliri olan sanaçılardan değil. "Yapımcıların bizi unutmaması gerek, bizim kendimizi ortaya atacak halimiz yok ya" diyor İdiz. Herkesin başına gelebilicek bir durum ile karşı karşıya kalmış. Bunlar çok büyütülecek şeyler değil, bunu aşacaktır kendisi.

#Sayfa#

TUĞBA EKİNCİ REKLAM PEŞİNDE

Tuğba Ekinci bir süredir İzmirli oyuncu Mesut Aksu ile birlikte. Ekinci'yi çok sevdiği söyleyen müstakbel kayınpederi İbrahim Aksu, Ekinci'ye İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir arsa hediye etti. Bu yaz evlilik kervanına Ekinci de girer mi dersiniz?

Bence evlenmezler. Ekinci sürekli reklam peşinde, kendisinin ne kadar vazgeçilmez biri olduğun göstermeye çalışıyor. Basit oyunlar bunlar. Tuğba Ekinci kim ki ona daha ilişkinin başında arsalar hediye edilsin, evlilik planları yapılsın. Sürekli reklam peşinde koşan bir şarkıcı.

#Sayfa#

ÖZGE ÖZBERK'E ÇAMUR ATIYOR!

Özge Özberk'e boşanma davası açan eşi Hayim Sadioğlu, ihanete uğradığını iddia etti. Saidoğlu, Özberk için "Eve geç saatte geliyor, çocuğuyla ilgilenmiyor. Telefonundaki mesajlarını okuyunca, ihanet ettiğini anladım" dedi. Sizce Özberk gerçekten eşine ihanet etmiş olabilir mi?

Ben inanmıyorum Özge Özberk'in aldattığına, bence durumu kabullenemeyen eşi... Özge Özberk çok güzel bir açıklama yapmış. Adam 3 yıldır evde oturuyormuş, çalışmıyormuş. Kızcağız artık yeter deyip ve ayrılmak isteyince, Saidoğlu da çamur atmış. Ünlü oyuncuya çamur atıyor. Özge Özberk evli değilken bile adı kimseyle aşk dedikodularında duyulmadı. Özel hayatı hep düzgün olmuş biri. Yazık, olan çocuklara oluyor yine. Neden doğru düzgün ayrılamazlar anlamam!

#Sayfa#

İDO'NUN ARKASI GÜÇLÜ

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, uzun zamandır stüdyoda çalışmalar yapıyordu. Tatlıses, sonunda çalışmalarından bir parçayı paylaşıma sundu. Gelen yorumlar da gayet iyi. Yeni bir İbrahim Tatlıses doğuyor diyebilir miyiz?

Babası kadar akıllıysa neden olmasın. Sonuçta kökü sağlam. Bir de İbrahim Tatlıses'in buralara gelmesinde büyük payı olan, arkasındaki kadın, şimdi onunla ilgileniyor. Derya Tuna gibi güçlü biri var arkasında. Yakışıklı, sesini dinlemedim ama eğer iyise, neden olmasın. Kimler nerelere geldi!

#Sayfa#

BURAK'IN KARİZMASI SAĞLAM

Burak Özçivit geçtiğimiz hafta ehliyetini kaptırmıştı. Sevgilisi Ceylan Çapa ile eğlenmeye giden Özçivit kameralara yan koltukta yakalanınca karizmayı çizdirdi haberleri çıktı. Bundan rahatsız olan Özçivit özel bir şoför ile bu duruma noktayı koydu. Ceylan Çapa da bu durumdan rahatsız olmuş olabilir mi?

Sevgilisi bence rahatsız olmamıştır. Ehliyetsiz araba kullanmaktan daha iyi. Hatta bence örnek davranış. Sonuçta birçok sanatçı biliyoruz, ehliyetini kaptırdıktan sonra araba kullanmaya devam eden. Yanlış şeyler bunlar. Burak Özçivit çok doğru bir davranışta bulunmuş. Ceylan Çapa da gocunmamıştır sanırım, sevgilisini araba ile gezdirmekten.

#Sayfa#

AJDA TÜRKİYE'DE HER ŞEKİLDE DURUR!

Tuğçe Çavuşoğlu, boşanma davası açtığı eşi Bülent Çavuşoğlu'nun aşk yaşadığını iddia ettiği Ajda Pekkan için ağır konuştu: "Dosyamızı hazırladık! Bakalım dava günü belli olunca o kadın Türkiye'de durabilecek mi?" Ajda Pekkan bu sözlerin ardından konuşmadı. Sizce ortalık karışır mı?

Yok, Ajda Pekkan zaten hazırlıklıdır. Evli bir adamla ilişkiye girdiyse, buna da katlanmaya hazırdır. Bence olan Bülent Çavuşoğlu'na olur. Tuğçe Çavuşoğlu'nun iddilarının içinde bir işadamı olarak bocalar diye düşünüyorum. Sonuçta iş dünyasında bir itibarı var, yara alır. Ancak Tugçe Çavuşoğlu olayı çok ciddiye almış ve her ikisine de zarar vermek için elinden geleni yapıyor. Yazık tabii ki, bugüne kadar hep yalanladılar, ancak her seferinde bir haberle durum çürütüldü ve beraber oldukları ispatlandı. Şimdi eğer ileride bu ilişkinin yaşandığını kabul ederlerse de bu durumun altından nasıl kalkacaklar, esas onu merak ediyorum.

#Sayfa#

NEFİSE MUTLULUĞU HAK ETTİ AMA...

Yaklaşık 1 yıldır işadamı Yusuf Day ile aşk yaşayan Nefise Karatay, Haziran'da görkemli bir düğünle nikah masasına oturacak. Takvim'in haberine göre, şimdiden hazırlıklara başladığını söyleyen Nefise Karatay, "Yusuf'la kimseyle olmadığım kadar mutluyum. Darısı herkesin başına" diye konuştu. Karatay'ın son zamanlarda magazinden uzak yaşıyor. Özel hayatını düzene mi soktu dersiniz?

Nefise çok iyi bir insan. İnşallah evlenir. O çok talihsizlikler yaşadı. Umarım mutlu olur. Ancak Yusuf Day manken severliği ile bilinir. Bugüne kadar birçok mankenle beraber oldu. Eski mankenlerden Yasemin Koşal, Zeynep Mansur ve Bilge Kara ile ilişki yaşayan Yusuf Day umarım akıllanmıştır ve Nefise ile mutlu olur.

#Sayfa#

ESKİ EŞLER KAÇAMAKTA!

Murat Pilevneli ile oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz ay boşanmıştı. Pilevneli, ayrılıktan iki hafta sonra Ayça Dinçkök'le Bebek'te ortaya çıktı. Gazetecileri gören ikili, deniz botlarına yöneldi. Ancak panikten sahildeki balıkçı teknelerinin arasına daldılar. Boşanan çiftler neden kameralardan kaçıyor sizce?

Çünkü hemen yeni birini buluyorlar, ya da evliyken, evliliklerinin son günlerinde yeni biri ile hemen bir ilişki yaşamaya başlıyorlar. Tuba Ünsal da Murat Plevneli de sanki bir yarışa girdi. Boşanır boşanmaz hemen sanki birileri onları bekliyordu. Bunun nedeni Ünsal ne kadar kabul etmese de, evliliklerinin aylar önce zaten bitmiş olması. Hazırlıklıydılar.

Öte yandan Tuba Ünsal da yeni sevgilisi Mirgün Cabas'la Cem Yılmaz'ın gösterisini izledi. Onlar da gazetecilerden kaçmak için TİM'in otoparkından çıkış yaptı...

Cabas'ın çocuğunun annesi Evrim Hanım delirmiş durumda, onu daha fazla tahrik etmek istemiyorlar sanırım. Mirgün Cabas zaten Tuba Ünsal'ın Nişantaşı'ndaki evinden çıkmıyormuş.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sinan Özedincik'ten Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement