Yağmur Sarıoğlu, Otobanda 270 Km Hız Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yağmur Sarıoğlu, Otobanda 270 Km Hız Yaptı

26.06.2016 14:17

Fenomen Kerimcan Durmaz, Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu ile otobanda Lamborghini ile 270 kilometre hız sınırına ulaştı. Durmaz "Yağmur, korkuyorum" diye çığlık attı.

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, hız tutkusuyla ünlü. Pilotluk eğitimi alarak özel bir havayolu şirketinde işe başlayan Yağmur Sarıoğlu, Lamborghini marka spor otomobilleri ve motosikletiyle medyada sık sık kendine yer buluyor.

270 KİLOMETRE HIZ YAPTI

Yağmur Sarıoğlu bu kez otobanda yaptığı hız denemesiyle gündeme geldi. Yakın arkadaşı olan internet fenomeni Kerimcan Durmaz ile birlikte Çeşme- İzmir otobanına çıkan Sarıoğlu, Lamborghini otomobiyle tam 270 kilometre hıza ulaştı.

"YAĞMUR, KORKUYORUM"

Yağmur Sarıoğlu'nun hız denemesini Snapchat'ten yayınlayan Kerimcan Durmaz'ın "Yağmur, korkuyorum" çığlıkları sosyal medyada büyük yankı yarattı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yağmur Sarıoğlu, Otobanda 270 Km Hız Yaptı - Son Dakika


Advertisement