Mamak'ta şehitlerin aziz hatıralarını gelecek nesillere taşımak amacıyla hayata geçirilen "Mamak Şehitleriyle Yaşıyor" projesi kapsamında hazırlanan Şahit Belgeseli, düzenlenen gala programıyla ilk kez izleyici karşısına çıktı. Şehit ailelerinin duygu dolu anlar yaşadığı gecede, vatan uğruna can veren kahramanların hayat hikâyeleri ve geride bıraktıkları emanetler bir kez daha hafızalara kazındı. Belgesel, şehitlerin fedakârlıklarını genç kuşaklara aktarma hedefiyle büyük beğeni topladı.
Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nin 35'incisi başladı. Festivalin ilk gününde şarkıcı Buray sahne aldı. 29 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek festival çok sayıda sanatçıya ve farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, festivalin amacının eski Şile'ye, köklerimize geri dönmek olduğunu belirtti. Festivalde kortej yürüyüşü, halk oyunları gösterileri, konserler, tiyatro, söyleyişler, Şile Bezi defilesi ve sergiler yer alacak. Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Bezi'nin ülkemizin önemli kültür değerlerinden biri olduğunu vurguladı. Şile Belediye Başkanı Kabadayı ise festivallerin özgünlüğüne kavuşacağını ve eski Şile'yi canlandırmak için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.
? Şile Karadenizliler Derneği tarafından 1'inci Şile Hamsi Festivali düzenlendi.
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine başlayan Cengiz Nayman, Covid-19 nedeniyle gerçekleştirilemeyen ziyaretleri yapılmış kabul ettiğini belirterek çiçek göndereceklere Mehmetçik Vakfına destek olun çağrısında bulundu.
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Ulaş ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Hafik ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.
Sivas İl Özel İdaresi, kırsalda yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmalara devam ediyor.
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, İmranlı ilçesinde kurumun yürüttüğü çalışmaları inceledi.
Sivas Valisi Davut Gül, Gölova ilçesinde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Mehmet Nebi Kaya görevine başladı.
Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı’nın (UNESCO) ‘Dünya Kültür Mirası’ listesinde yer alan ve Anadolu’nun ‘El-Hamrası’ olarak nitelendirilen Sivas’ın Divriği ilçesindeki Ulu Camii ve Darüşşifasının restorasyonu başladı.
Sivas'ın Divriği İlçesi'nde bulunan ve UNESCO'nun 1985 yılında 'Dünya Kültür Mirası' listesine aldığı Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nda başlatılan tarihin en kapsamlı restorasyonunda çalışmalar sürüyor.
Sivas'ın Divriği ilçesinin, turizm ve madencilik sektöründen daha fazla pay alması için çalışmalar yürütülüyor.
Divriği Kaymakamlığı tarafından şehit ailelerine iftar verildi.
Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Çiğdemli köyünde yürütülen altyapı çalışmalarını inceledi.
Divriği Kaymakamı Kaya ve eşi Zeynep Kaya, Danacı Sadık Özgür İlkokulundaki özel eğitim sınıfını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Divriği'de muhtarlara proje anlatıldı.
Kaymakam Kaya: "Vakıf olarak ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmamaya çalışıyoruz"
Divriği Kaymakamı Nebi Kaya, Divriği Sadık Özgür Meslek Yüksekokulu yurdunda verilen iftarda her ferdin, şehitlere ve şehitlerin emanetlerine karşı sorumluluğunun olduğunu söyledi.
Sivas'ta 28 metre uzunluğunda tünel kazan defineciler, amaçlarına ulaşamadı.
Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı (SYDV) Müdürü Fikret Çelik'i başarı belgesi ile taltif etti.
Kars'ın Selim İlçesi'nde bin 300 küçükbaş damızlık koyunlar hak sahiplerine dağıtıldı.sosyal güvenceden yoksun, sosyal desteğe ihtiyacı olan ailelere yönelik projelerine kaldığı yerden devam ediyor.bin 250 adet koyun, 50 adet koç dağıtımını...
5.ve 9.sınıflar için kayıt alacak.
Karslı hayırsever işadamı Celal Kahraman tarafından Selim'de yaptırılan ve yapımı tamamlanan "100 öğrencilik Kız Öğrenci Yurdu" 2012.2013 eğitim-öğretim yılına hazır duruma getirildi.
Kars'ın Selim İlçesi'nde içkili müzikol açmak isteyen anca ruhsat verilmeyen Nurettin Kaya, park açılışında derdini anlatmak için yanınan gittiği Kaymakam Mehmet Nebi Kaya'nın "Şov yapıyorsun."
Kars'ın Selim İlçesi'nde kursiyerlerin hazırladıkları el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
Kars'ın Selim İlçesi'nde düzenlenen Anaokulları Okul Öncesi Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.
destek sağlanıyor.SYDV tarafından, tecrübe ve bilgi birikimine sahip ve maddi imkansızlıktan dolayı iş kuramayan kişiler için geliştirdiği proje ile girişimcilerin yüzü gülüyor.
Kars'ın Selim İlçesi'nde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, gelir getirici iş kurma projeleri kapsamında geçen yıl iş yeri açan Turgut Gök adlı vatandaş bir yıl aradan sonra ikinci işyeri açmanın mutluluğunu yaşadı.