Selim'de Minik Öğrencilerin Gösterileri Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Selim'de Minik Öğrencilerin Gösterileri Büyüledi

Selim\'de Minik Öğrencilerin Gösterileri Büyüledi

Kars'ın Selim İlçesi'nde düzenlenen Anaokulları Okul Öncesi Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

21.05.2012 16:34

Kars'ın Selim İlçesi'nde düzenlenen Anaokulları Okul Öncesi Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Selim Lisesi Konferan Salonu'nda düzenlenen etkinliklere ilçede bulunan 4 anasınıfı öğrencilerinin hazıladıkları bir birinden güzel ront ve gösteriler etkinliğe katılanların beğenisi kazandı.

Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, okul öncesi anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları programın çok güzel olduğunu söyledi.

Kaymakam Kaya; "Geleceğin büyükleri çocuklarımız çok güzel bir program hazırlamışlar. İzlerken büyük keyf aldık. Ben emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Selim İlçesi'nde bulunan Umut Gök Anaokulu, Şehit Yılmaz Bilgin İlköğretim Okulu Anasınıfı, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Anasınıfı ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfının hazırlamış olduğu ront gösterileri vatandaşlar ve törene katılan protokol üyeleri tarafından dikkatle izlendi. Minik öğrencilerin gösterileri dakikalarca alkışlandı.

Renkli görüntülerin yaşandığı programa; Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve eşi Zeynep Kaya, Belediye Başkanı Muhittin Yücel, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri

katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selim'de Minik Öğrencilerin Gösterileri Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement