Divriği Kaymakamlığı Şehit Ailelerine İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Divriği Kaymakamlığı Şehit Ailelerine İftar Verdi

Divriği Kaymakamlığı Şehit Ailelerine İftar Verdi

Divriği Kaymakamı Nebi Kaya, Divriği Sadık Özgür Meslek Yüksekokulu yurdunda verilen iftarda her ferdin, şehitlere ve şehitlerin emanetlerine karşı sorumluluğunun olduğunu söyledi.

26.07.2013 09:40  Güncelleme: 10:11

Divriği Kaymakamlığınca ilçedeki şehit ailelerine iftar verildi.

Kaymakam Mehmet Nebi Kaya, Divriği Sadık Özgür Meslek Yüksekokulu Yurdu yemek salonunda verilen iftarda yaptığı konuşmada, her ferdin, şehitlere ve şehitlerin emanetlerine karşı sorumluluğu olduğunu belirtti.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirmek adına bu iftarı düzenlediklerini aktaran Kaya, "Birlik ve beraberliğin had sayfaya taşındığı bu güzel günlerin, ülkemize, milletimize huzur ve saadet getirmesini temenni ediyorum. Programımıza teşrif eden başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm davetlilerimize teşekkür ederim" dedi.

İftar programına şehit yakınlarının yanı sıra AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Cumhuriyet Savcısı Ferhat Yayla, Hakim Gökhan Özen, ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Memecan ve Kaya, iftar sonrası şehit aileleriyle sohbet etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Divriği Kaymakamlığı Şehit Ailelerine İftar Verdi - Son Dakika


Advertisement