Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Servisleri ?yaz Bakım Günleri? ile Fark Yaratıyor! - Son Dakika
Otomobil

Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Servisleri ?yaz Bakım Günleri? ile Fark Yaratıyor!

Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Servisleri ?yaz Bakım Günleri? ile Fark Yaratıyor!

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia, Alfa Romeo ve Jeep servislerinde ?Yaz Bakım Günleri? başladı. 29 Haziran tarihine kadar tüm yetkili Lancia, Alfa Romeo ve Jeep servislerinde geçerli olan ?Yaz Bakım Günleri? servis kampanyasında, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalı araçların haricinde Chrysler ve Dodge markaları araç sahiplerine de ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor.

12.06.2013 19:00

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia, Alfa Romeo ve Jeep servislerinde, 29 Haziran tarihine kadar geçerli olan Yaz Bakım Günleri kapsamında, yetkili servislere gelen müşterilere bakım ve yedek parça indirimi, ücretsiz klima bakımı, check-up ve özel ödeme koşulları gibi dikkat çekici hizmetler sunuluyor. Tofaş çatısı altında temsil edilen Lancia, Alfa Romeo, Jeep markalarının yanında Chrysler ve Dodge marka araç sahiplerinin de yararlanabildiği "Yaz Bakım Günleri'nde, yetkili servislere gelen araç sahipleri, tüm yedek parça ve işçilik ücretlerinde %20 indirimin yanında, ücretsiz klima sistemi kontrolü ve klima gazı dolumu ile iki yıllık orjinal yedek parça ve işçilik garantisine sahip oluyor.

Yaz bakımını yetkili servislerde yaptıran müşterilere ayrıca, ücretsiz check-up hizmetiyle, Yapı Kredi World Card'a özel 8 taksit ve 3 ay taksit ertelemeli ödeme fırsatı sunulurken, her markaya özel bir de termos hediye ediliyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Servisleri ?yaz Bakım Günleri? ile Fark Yaratıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement