Nissan'dan Avrupa için Kicks e-POWER hibrit modeli, 170 milyon sterlinlik yatırım - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nissan'dan Avrupa için Kicks e-POWER hibrit modeli, 170 milyon sterlinlik yatırım

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Nissan\'dan Avrupa için Kicks e-POWER hibrit modeli, 170 milyon sterlinlik yatırım

Nissan, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupa pazarına yönelik yeni Kicks e-POWER hibrit crossover'ı duyurdu. 40. kuruluş yıldönümünü kutlayan İngiltere'deki Sunderland Fabrikası'nda üretilecek model için 170 milyon sterlin yatırım yapılacak.

Nissan, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupa pazarına yönelik yeni modeli Kicks e-POWER hibrit crossover'ı duyurdu.

Bu yıl 40. kuruluş yıldönümünü kutlayan İngiltere'deki Sunderland Fabrikası'nda söz konusu modelin üretimi için 170 milyon sterlin yatırım yapılacak.

Kompakt (B-segment) bir crossover olan Kicks, Nissan'a özgü e-POWER hibrit teknolojisiyle donatılacak ve Sunderland'de Qashqai, Juke ve LEAF modelleriyle birlikte üretilecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement