AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Basın Sözcüsü Hüseyin Çelik Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Basın Sözcüsü Hüseyin Çelik Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Basın Sözcüsü Hüseyin Çelik Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Basın Sözcüsü Hüseyin Çelik, "İşin garip tarafı gazetelerin çarpıtmalarından yola çıkan başta MHP ve CHP bunun üzerinden bize saldırıyor."

08.02.2012 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Basın Sözcüsü Hüseyin Çelik, "İşin garip tarafı gazetelerin çarpıtmalarından yola çıkan başta MHP ve CHP bunun üzerinden bize saldırıyor. Orada söylediklerimin tamamen arkasındayım. Benim Gençliğe Hitabe'nin kaldırılmasıyla ilgili tek bir cümlem yoktur" dedi.

Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde gündeme ilişkin soruları cevapladı. Bir televizyon kanalında gazeteci Mustafa Akyol'un bir yazısından yola çıkarak kendisine bir soru sorulduğunu anlatan Çelik, AK Parti iktidarı Gençliğe Hitabe'yi kaldırıyormuş gibi bir havanın, gazetelerden ve televizyonlardan yansıtıldığını, bunu yazan gazetecileri tekzip ettiğini kaydetti. Bazı gazetelerin konuşmalarını çarpıttığına dikkat çeken Çelik, "İşin garip tarafı o gazetelerin çarpıtmalarından yola çıkan başta MHP ve CHP

bunun üzerinden bize saldırıyor. Orada söylediklerimin tamamen arkasındayım. Benim Gençliğe Hitabe'nin kaldırılmasıyla ilgili tek bir cümlem yoktur" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin dünkü grup toplantısındaki konuşmalarına ilişkin değerlendireme yapan Çelik, "Dersim olayının avukatlığına dahi Devlet Bahçeli soyundu. Kimin CHP'nin ortakçısı ve serumu olduklarını daha iyi bilirler" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmalarının bir hakaretname olduğunu belirten Çelik, "Partilerimize ve şahıslarımıza söylediği o kem sözler, kendilerini küçültür. Biz kimsenin şamar oğlanı değiliz. Sözlerini aynen kendisine iade ediyorum" şeklinde konuştu.

"Siz diktatörlerin yüzüne karşı diktatör diyemezsiniz" diyen Çelik, bu memlekette kimseye dayatmacı olmadık, tek tipçi olmadık, düşünce özgürlüğüne karşı olmadık. Bu tavrımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na seslenen Çelik, "Sizi neden susturayım. Siz konuştukça batıyorsunuz. Hem kendinizi batırıyorsunuz hem de partililerin kalbini kırıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"Demokrasilerde olmazsa olmazlardan birisi muhalefet partileridir" diyen Çelik, "Tek partili CHP dönemi diktatörlük dönemidir. Diktatörlüğü öğrenmek istiyorsa o dönemlere bakarsa daha iyi öğrenir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Basın Sözcüsü Hüseyin Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement