AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, TBMM'de Resim Sergisi Açtı - Son Dakika
Politika

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, TBMM'de Resim Sergisi Açtı

AK Parti Giresun milletvekili Sabri Öztürk, TBMM'de resim sergisi açtıANKARA - AK Parti Giresun milletvekili Sabri Öztürk TBMM'de resim sergisi açtı.

16.05.2017 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun milletvekili Sabri Öztürk, TBMM'de resim sergisi açtı

ANKARA - AK Parti Giresun milletvekili Sabri Öztürk TBMM'de resim sergisi açtı.

TBMM Halkla İlişikiler Binası'nda resim sergisi açan Sabri Öztürk, sanatın amacının stresten uzaklaşmak olduğunu söyleyerek, "Sanat eserleri insanlığı ortak değeri, toplumun ortak paydasıdır. Üzerinde farklı farklı şeyleri sevebiliriz, Sanatın birleştirici özelliği, toplumu bir araya getirici özelliği var. Meclis'te sadece tartışmalar, gerilimler yok. Müzikle, edebiyatla ilgilenen çok sayıda arkadaşımız var. Bu sergiyi Meclis'te açarken, bu güzelliklerin toplumdaki, ülkemizdeki insanlar tarafından görülmesini arzu ettik" ifadelerini kullandı.

Sanatla uğraşan insanların ince ruhlu olduklarını belirten Öztürk, "Biz ne kadar çocuklarımıza, gençlerimize sanatı teşvik edersek, toplumda suç oranları düşer. Estetik ve sanatla uğraşan bir insan her şeye daha güzel gözle bakar, yaptığı işi daha düzenli yapar. Bu toplum sanatla ne kadar uğraşırsa, sanatı ne kadar yaygınlaştırırsak bunun faydalarını da görürüz" şeklinde konuştu.

Sergide yer alan kamyon resmindeki aracın babasının kullandığı kamyon olduğunu söyleyen Öztürk, "1965 yılını anlatan bir kompozisyon. Babam nakliyeci. Bu babamın ilk kamyonu. O günleri canlandırmak için babamın ilk kamyonunun fotoğraflarını araştırarak orman içerisinde görüntülü, yansıtmaya çalıştım. İnsan geldiği yeri unutmamalı" diye konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, TBMM\'de Resim Sergisi Açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, TBMM'de Resim Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement