Bakan Arslan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı - Son Dakika
Politika

Bakan Arslan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Bakan Arslan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajıANKARA - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı.

12.07.2017 18:24

Bakan Arslan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

ANKARA - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajında, Bakan Arslan 15 Temmuz'da darbecilere geçit verilmediğini belirterek, Türksat'ta şehit olan Ahmet Özsoy ve Ali Karslı'yı rahmetle andı ve "Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Bakan Arslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajında "Binlerce yıllık kadim Türk tarihinin en alçak darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrılarıyla meydanlara inen; tankların, tüfeklerin üzerine korkusuzca yürüyen aziz milletimiz karanlık gecemizi aydınlık sabaha çevirdi. O gece Bakanlığımıza bağlı Türksat' a saldıran hainler yine burada hesaba katamadıkları bir mücadele ile karşı karşıya kaldılar. Türksat'ta görevli olan rahmetle andığımız Ahmet Özsoy ve Ali Karslı kardeşlerimiz şehit verdik. Ancak darbecilere geçit vermedik. Bizler daha güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlerken demokrasi uğruna canını feda eden 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin" ifadelerini kullandı.

Bakan Arslan\'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Arslan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement