Bakan Özak'ın Ziyareti - Son Dakika
Politika

Bakan Özak'ın Ziyareti

Bakan Özak\'ın Ziyareti

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye'nin Yüzde 20'sinin Değil Yüzde 100'ünün Atatürkçü Olduğunu Söyledi.

12.08.2007 21:51

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye'nin yüzde 20'sinin değil yüzde 100'ünün Atatürkçü olduğunu söyledi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Geleneksel 13. Yeşilırmak Kültür Sanat Tarım ve Spor Festivali çerçevesinde Ali Fuat Başgil Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bakan Özak, burada yaptığı konuşmada, seçimler öncesinde Atatürkçülük'ün sandıkta oylanacağını söyleyenlerin büyük hata yaptığını kaydetti. "Atatürkçü" denilenlere yüzde 20 oy gittiğini hatırlatan Bakan Özak, "Türkiye'de Atatürkçülük'ün oranı yüzde 20 değil, yüzde 100'dür. Halka güvenir, inanır, yolsuzlukla mücadele eder, banka hortumlatmazsanız

Allah yolunuzu açık eder. Atatürk'ü hepimiz seviyoruz. En büyük Atatürkçü de biziz. Bunu halkımız çok iyi anladı. Bizi tekrar iktidara getirdi" dedi.

Türkiye'de 79 yıllık hükümetlerin ortalama ömrünün 16 ay olduğunu, bu talihsizliği Başbakan Erdoğan kaptanlığında kırdıklarını ifade eden Özak, "4.8 yıl süreyle en uzun süreli hükümet olarak rekor kırdık. Bize bir kez daha görev veren halkımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başarının insana saygı ve insanı insan yapan değerlere sahip çıkmaktan geçtiğini vurgulayan Özak, gerçek Atatürkçülük'ün, insanın işini iyi yapmasından geçtiğini dile getirdi. Köprü açılışı sırasında katlı otopark, Yıldıray Çınar Sahil Yolu, Adapark Spor Kompleksi, Toptancı Sebze Meyve Hali ve Sosyal Konutlar'ın da toplu açılışını gerçekleştiren Özak, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetleri anlatmasının ardından açılış kurdelesini kesti. Özak, yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Çarşamba Belediye Başkanı

Av. Hüseyin Dündar'ı kutlarken, kendisine hediye edilen Çarşamba'nın simgesi yumurta topuk ayakkabıyı da giydi. Özak, ayakkabıyı giyince, "Şimdi gerçek kabadayıya benzedik" esprisini yaptı.

Açılışa AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Fatih Öztürk, Mustafa Demir, Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, Kaymakam Nurettin Yücel, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha sonra Ayna grubu bir konser verdi. Konserde binlerce vatandaş Erhan Güleryüz'ün seslendirdiği şarkılarla coştu. İlçede onlarca etkinliğin düzenlendiği ve 3 gün süren festival, havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.

(AG-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Özak'ın Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement