BBP Bursa İl Başkanı Ünsal Açıklaması - Son Dakika
Politika

BBP Bursa İl Başkanı Ünsal Açıklaması

BBP Bursa İl Başkanı Ünsal Açıklaması

Bursa'da akiller toplantısına katıldığını ifade eden BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, "Birilerinin nasırına bastığımız için bizi başka bir partiyle eş değer tutmak kimsenin haddine değildir" dedi.

01.05.2013 12:58

Bursa'da akiller toplantısına katıldığını ifade eden BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, "Birilerinin nasırına bastığımız için bizi başka bir partiyle eş değer tutmak kimsenin haddine değildir" dedi.

Hak ile batılı ayır edip kimleri dost edinip edinmeyeceklerini çok iyi bildiklerini söyleyen Ünsal, "Dün şarap dediğimize bugün üzüm demeyiz. Dünkü haramı bugün helal yapanlardan değiliz. Hiçbir zaman şartların adamı olmadık. Bizim dostumuz ne Barzani, ne Berlisconi, ne Obama'dır. Bizim dostumuz Dr. Sadık Ahmet, Dudayev, Elçibey, İzzetbegoviç gibi hak mücadelecileri olmuştur. BBP'yi başkaca fraksiyonlara itme çabanızı ne Ergenekoncular başardı, ne de kalemiyle tetikçilik yapan zatlar başarabilir. Mısır devlet başkanı Nasır gibi ismiyle müsemma biz de sana Nasırlaşıyorsun desek acaba hoşuna gider mi? Muhsin Yazıcıoğlu olsaydı bu sürece destek verirdi gibisinden sözlerin toplum nazarında da karşılığı yoktur" diye konuştu.

Ünsal sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sürecin yanında değilsen, süreci sorguluyorsan 'kan aksın istiyorsun' damgası vuranlara diyoruz ki, süreci şartsız destekliyorsanız siz bölücü müsünüz? PKK ile aynı safta olmayı, kanınız kabul ediyor mu? Üstat Sezai Karakoç bu akiller arasında niye yok dedim, ona mı alındınız? Bu süreç ABD ve İsrail'in projesi midir. Birilerini PKK ile masaya oturtmuşlar, aksi takdirde terör sorunu çoktan çözülürdü dedim ona mı alındınız? Bu süreç dediğimiz illet ülkemizin bölünmesine yol açacak dedim ona mı alındınız?

Milliyetçilikleri ayaklar altına alıp da faizi göklere çıkartan, yüzde 99'u mümin olan Türkiye'de Ayasofya açılsın seslerini duymayıp, öğrencisi dahi olmayan Ruhban Okulu'nu açan, Almanya'da Hıristiyanlara karşı açtıkları ibadethane ile övünen, ama baş örtülü kardeşlerimizin haklarını hala muallakta bırakan, Irak'ta milyonlarca kardeşimizi katleden ABD askerlerinin ülkelerine sağ salim dönmeleri için dua eden, öldürülen ABD askerlerine üzülen zihniyete karşı bugüne kadar ne tavır koydunuz?". - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Bursa İl Başkanı Ünsal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement