CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Açıklaması

"Emeklileri anlamak, onların taleplerine kulak vermek yerine boş laflarla, sözde İntibak Yasası ile her şey toz pembeymiş gibi tablolar çizen Hükümet yanlış yoldadır"

05.07.2013 12:47

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya,  "Emeklileri anlamak, onların taleplerine kulak vermek yerine boş laflarla, sözde İntibak Yasası ile her şey toz pembeymiş gibi tablolar çizen Hükümet yanlış yoldadır" görüşünü savundu.

Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada, emeklilerin ve çalışanların ücretlerine yapılan artışın yetersiz olduğunu ifade etti.

Açıklanan zam oranları göz önüne alındığında AK Parti'nin emeklilere sadece "açlığı" reva gördüğünü savunan Akkaya, yapılan artışlar da hesaba katıldığında, emeklilerin yüzde 85'inin açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edildiğini öne sürdü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya, "Emeklileri anlamak, onların taleplerine kulak vermek yerine boş laflarla, sözde İntibak Yasası ile her şey toz pembeymiş gibi tablolar çizen Hükümet yanlış yoldadır" görüşünü savundu.

Mevcut gelir kalemleriyle dahi emeklilerin insanca yaşayabilecekleri bir sistem yaratmanın mümkün olduğunu ifade eden Akkaya, gerçek bir İntibak Yasası ile huzurlu bir emeklilik sağlayacak projeler ürettiklerini kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement