Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da Resmi Törenle Karşılandı - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da Resmi Törenle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkeleri turunun ikinci durağı olan Katar'ın başkenti Doha'da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani tarafından resmi törenle karşılandı. İki lider arasında yapılacak görüşmelerde ikili ilişkilerin gözden geçirilmesi, ekonomi ve yatırım alanlarındaki projelerin ele alınması ve küresel meseleler hakkında fikir alışverişi yapılması planlanıyor. Erdoğan, görüşmelerin ardından Al Thani tarafından onuruna verilecek resmi yemeğe katılacak.

18.07.2023 19:13  Güncelleme: 20:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar'da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan tarafından Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani'ye TOGG hediye edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da resmi törenle karşılandı

KATAR EMİRİ RESMİ TÖRENLE KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkeleri turunun ikinci durağı olan Katar'ın başkenti Doha'da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani tarafından resmi törenle karşılandı. İki ülke marşlarının okunduğu törende Erdoğan, karşılama kıtasını selamladı. Törenin ardından Erdoğan ve Al Thani baş başa gerçekleştirecekleri görüşmenin ardından heyetlerarası görüşmeye başkanlık edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da resmi törenle karşılandı

EKONOMİ VE YATIRIM ALANINDAKİ PROJELER GÖRÜŞÜLECEK

Görüşmede, ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi, ekonomi ve yatırım alanlarındaki projeler başta olmak üzere çeşitli sektörlerde mevcut işbirliğinin daha da ilerletilebilmesi için yapılacak çalışmaların ele alınması ayrıca küresel ve bölgesel meseleler hakkında fikir alışverişi gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da resmi törenle karşılandı

YARIN BAE'YE GEÇECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmelerinin ardından Al Thani tarafından onuruna verilecek resmi yemeğe katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez ülkelerine gerçekleştireceği ziyaretler çerçevesinde Katar'ın ardından yarın Birleşik Arap Emirlikleri'ne geçecek. Birleşik Arap Emirlikleri'nde de temaslarda bulunacak olan Erdoğan, 20 Temmuz'da ise KKTC'ye gidecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da resmi törenle karşılandı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TOGG HEDİYE ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Katar'da, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'ye Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'u hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da resmi törenle karşılandı

ERDOĞAN'A MESSİ İMZALI TOPUNU GÖSTERDİ

Katar emiri, Dünya Kupası finalinde Messi'nin imzaladığı topu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da resmi törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar\'da Resmi Törenle Karşılandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da Resmi Törenle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ali Kublay: Enteresan çok şaşırdım resmi törenle karşılanması gerekirdi bir de yağmur yağınca yerlerin ıslanmasın çok şaşırıyorum buda iki oldu. 30 45 Yanıtla
  • Ahmet Karakan : Benim zamanımda mahalle bakkalları vardı. Veresiye alanlar veya fakirler geldiğinde suratı düşer, arkasını dönüp raflarda düzgün duran malları düzeltirdi. Yağlı müşteri kapıdan girerse ayağa kalkıp , ellerini ovuşturarak buyur ederdi. Aklıma bu geldi nedense. 45 23 Yanıtla
  • Özkan Özdemir: eee mazota benzine kiraya ne faydası oldu ağanın forsunun onu anlamadım 46 19 Yanıtla
  • Ömer Yüksek: Arap ülkelerinden Suud, BAE ve Katar in elinde çok büyük petro-dolar var. Bu parayı Çin'e götüremiyorlar çünkü ABD baskısı var. Ruslar ters, Avrupa yaşlanan nüfus nedeniyle riskli, ABD sağı -solu belli olmuyor, ara sıra Araplara parmak sallıyor. İşte bu nedenle uzun süredir takip ettikleri Türkiye hem genç ve büyük nüfusu, gelişen teknolojisi ve sanayisi, hem Müslüman olmasi, hemde coğrafi olarak yakın olması, hemde dünyada siyasi ve askeri açıdan ağırlığı olması Arapları cezbediyor. 1 2 Yanıtla
  • mücahid: katar o kadar zengin ki,türkiye yi 20 kere satın alır!!!biraz araştırın,okuyun biraz!!! 2 0 Yanıtla
  • alos : KAFASINA GÖRE ÇALIŞAN HALKIN VEKİLİNE AYDA 80 BİN TL, SENEDE 8 AY ÇALIŞANA HER AY 25 BİN TL MAAŞ, HAFTADA 5 GÜN BAYRAMLARI TATİL YAPANA AYDA 22 BİN TL MAAŞ, HAFTADA 6 GÜN BAYRAMI SEYRANI OLMAYANA DA AYDA 11.500 TL MAAŞ. BU HANGİ DİNDE ADALET DİYE YAZIYORSA BEN O DİNİ TERCİH ETMEYE HAZIRIM. YATIŞA GÖRE MAAŞ ÇOK ÇALIŞANA AZ, AZ ÇALIŞANA ÇOK. 0 0 Yanıtla

Advertisement