Destici'den, DP Liderine Ziyaret - Son Dakika
Politika

Destici'den, DP Liderine Ziyaret

Destici\'den, DP Liderine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti.

19.09.2012 19:06

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ve Genel Başkan Yardımıcısı Metin Gündoğdu ile birlikte DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Mustafa Destici, Demokrat Parti'nin Türkiye'yi demokrasiyle tanıştıran önemli bir siyasi parti olduğunu söyledi.

Merhum Başbakan Adnan Menderes, başta olmak üzere demokrasi şehitlerini rahmetle andıklarını ifade eden Destici, Türkiye'de hala demokrasinin bazı eksikliklerinin bulunduğunu, bunun telafisi için her türlü gayreti göstermeye hazır olduklarını belirtti.

İki demokratik siyasi parti olarak ülkenin ve milletin menfaatleri doğrultusunda fikirler geliştirmeleri gerektiğini dile getiren Destici, bu yolda kararlı ve cesaretli bir mücadele sergileyeceklerini ifade etti. Destici ayrıca, Uysal'ın DP Genel Başkanlığı görevinde başarılı olacağına inandığını vurguladı.

DP lideri Gültekin Uysal ise, demokratik rejimlerde siyasi partilerin çok önemli görevler yerine getirdiğine işaret ederek, "Can alıcı meseleler başta, milletin menfaatleri doğrultusunda gelişmesi ve kalkınması için büyük gayret göstereceğiz. Bunun için Türkiye'nin ortak bir tavır ortaya koyması gerekiyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement