Dgp Genel Başkanı Bal Açıklaması - Son Dakika
Politika

Dgp Genel Başkanı Bal Açıklaması

Dgp Genel Başkanı Bal Açıklaması

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı İdris Bal, iç güvenlik paketinin ülkeyi geri götüreceğini ve keyfiliği çoğaltacağını öne sürdü.

12.02.2015 14:42

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı İdris Bal, iç güvenlik paketinin ülkeyi geri götüreceğini ve keyfiliği çoğaltacağını öne sürdü.

Bal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, iktidar partisinin, halka "istikrara oy verelim diğer partiler işe yaramaz" dedirtmek için partiler kurdurttuğunu, psikolojik savaş verdiğini ve algı yönetimi yaptığını iddia etti.

AK Parti'nin muhalif partilere baskı uyguladığını ileri süren Bal, kendisinin partisi için bina bulmakta bile güçlük yaşadığını, çevresindeki insanların kendisinden uzaklaştırılmaya çalışıldığını savundu.

İç güvenlik paketine değinen Bal, bu yasa çalışmasının olağanüstü hali ülke geneline yaymak anlamına geldiğini, ülkeyi geri götüreceğini ve keyfiliği çoğaltacağını öne sürdü. Bu politikaların istikrarsızlığa neden olduğunu belirten Bal, bunun ekonomiye de olumsuz yansımalarının olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Dgp Genel Başkanı Bal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement