Hizmet Binası Seçim Öncesi Teslim Edilecek - Son Dakika
Politika

Hizmet Binası Seçim Öncesi Teslim Edilecek

Hizmet Binası Seçim Öncesi Teslim Edilecek

Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz tarafından Siirt Belediyesine yaptırılan, yeni belediye hizmet binası seçim öncesinde teslim edilecek.

18.02.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirtli ve Jet-Pa Holding yönetim kurulu başkanı Fadıl Akgündüz tarafından geçen yıl inşaatına başlanan yeni belediye hizmet binasının yapımın halen devam ederken, çalışmalarını yerine göndermek için Jet-Pa yönetim kurulu üyeleri çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Selim Sadak'ı makamında ziyaret eden Jet-Pa Holding yönetim kurulu başkan yardımcısı Yaşar Demir ve beraberindekiler, yeni belediye hizmet binasının bitme aşamasında olduğunu ve seçimden önce Belediye Başkanı Selim Sadak'a teslim edileceğini duyurdu.

Belediye Başkanı Selim Sadak'ı makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, Jet-Pa holding olarak verdiğimiz sözü yerine getireceklerini ve çalışmaları yerinde görmek için Belediye Başkanı Selim Sadak'ı ziyaret ettiklerini açıkladılar. Bir sohbet toplantısında kendilerine verilen sözün tutulduğunu belirten Belediye Başkanı Selim Sadak, "Fadıl Akgündüz ile bir sohbet toplantısında böyle bir proje gündeme geldi ve kendileri bu projeyi yapmak için söz verdiler ve tuttular. Birçok insan bizlerin üstüne güldü ama şuan yeni hizmet binası bitme aşamasında ve seçimden önce bizlere teslim edilecektir" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Hizmet Binası Seçim Öncesi Teslim Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement