AK Parti Köyceğiz'de Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Köyceğiz'de Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti

AK Parti Köyceğiz\'de Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti

AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Mustafa Özkaya, ilçe seçim kuruluna verdikleri dilekçeyle seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini bildirdi.

01.04.2014 21:40  Güncelleme: 21:54

AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Mustafa Özkaya, ilçe seçim kuruluna verdikleri dilekçeyle seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini bildirdi.

Köyceğiz Adliyesi önünde gazetecilere açıklama yapan Özkaya, 30 Mart seçimlerinde askıya çıkan listede partilerinin 4 oyla geride olduğunu söyledi.

Bazı sandıklarda AK Parti ambleminin üzerine "evet" damgası bulunan iptal edilmiş oylar bulunduğunu belirten Özkaya, "Onlarla alakalı itiraz dilekçemizi verdik. Perşembe günü 17.00'ye kadar çalışmalar yapılacak. O saate kadar bize haber vereceklerini söylediler" dedi.

Özkaya, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak tansiyonun yükselmemesi için gayret gösterdiklerini ifade etti.

CHP İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu ile aralarında hiçbir problem olmadığını vurgulayan Özkaya, şunları kaydetti:

"Seçim perşembe günü akşam açıklandığında ama Salih Erbay kazanır ama bizim adayımız Kamil Ceylan kazanır, biz her zaman memleketimize ne çıkarsa ne karar verilirse ona razıyız. Çünkü bu demokratik bir seçimdir. Bu saatten sonra seçilen CHP'li de olsa MHP'li de olsa biz burada birlikte yaşayacağız. İnsanlara yarından sonra utanacağımız kelimeleri söylemememiz lazım. Sonucun memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Köyceğiz'de Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement