Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Gelibolu Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Gelibolu Belediyesini Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Gelibolu Belediyesini Ziyaret Etti

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yıl törenlerine katılmak üzere kente gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Gelibolu Belediyesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak tarafından karşılanan Yazgı, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu ve ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Soyuak ise Bakan Yardımcısı Yazgı'ya teşekkür ederek, Gelibolu'nun Bakanlıkların destekleriyle Avrupa'nın en önemli kentlerinden biri haline geleceğini söyledi. Ziyarete Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir de katıldı.

24.04.2024 19:58

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yıl törenlerine katılmak üzere kente gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Gelibolu Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Yazgı, ziyaretinde Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Soyuak'a yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Yazgı, ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Soyuak, Bakan Yardımcısı Yazgı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bakanlıklarımızın destekleriyle Gelibolu'muz makus tarihini yenecek ve söz verdiğimiz gibi Avrupa'nın en önemli kentlerinden biri haline gelecek." dedi.

Ziyarete Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Gelibolu Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement