Manyas'ta Muhtarlar Günü Kutlandı - Son Dakika
Politika

Manyas'ta Muhtarlar Günü Kutlandı

Manyas\'ta Muhtarlar Günü Kutlandı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde Muhtarlar Günü, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törenle kutlandı. Muhtarlar Derneği Başkanı Selahattin Örzenek, muhtarların halka hizmetin en önemli unsuru olduğunu belirterek, görevlerini özveriyle yerine getirdiklerini vurguladı. Törene Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, Belediye Başkanı Tancan Barçin, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilçedeki muhtarlar katıldı.

19.10.2023 12:12

Manyas ilçesinde Muhtarlar günü kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü Manyas ilçesinde de kutlandı. Cumhuriyet Meydanında ki Atatürk heykeli önüne Muhtarlar Derneğinin çelenk sunumu ile başlayan kutlama saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Muhtarlar Derneği Başkanı kırsal Değirmenboğazı Mahallesi Muhtarı Selahattin Örzenek günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmasında "Muhtarlarımız hizmetin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşı olmakla beraber bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedir." dedi.

Muhtarlar Günü çelenk sunum törenine Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, Belediye Başkanı Tancan Barcin ve ilçede ki muhtarlar katıldılar. - BALIKESİR

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Manyas'ta Muhtarlar Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement