MHP'li Adan'ın Basın Toplantısı - Son Dakika
Politika

MHP'li Adan'ın Basın Toplantısı

MHP\'li Adan\'ın Basın Toplantısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, "Demokratikleşme paketinde, Türk milletinin bütününün gönlüne sığdırdığı Hacı Bektaş Veli'yi PKK terör örgütüyle aynı paketin içerisine sıkıştıran bir mühendislik yapılmaktadır."

25.10.2013 16:50

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, "Demokratikleşme paketinde, Türk milletinin bütününün gönlüne sığdırdığı Hacı Bektaş Veli'yi PKK terör örgütüyle aynı paketin içerisine sıkıştıran bir mühendislik yapılmaktadır. Ortada bir tek gerçek var, iktidar partisi bölücü unsurlara teslim olmuş durumdadır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, demokratikleşme paketi üzerinden hükümete yüklendi. Demokratikleşme paketinin Türkiye'nin barışına değil, terör örgütlerinin taleplerine hizmet ettiğini iddia eden Adan, "Bir süredir PKK, başta Hakkari olmak üzere birçok yerde kendini devletin yerine koymuştur. Terör örgütü sözcüleri verdikleri beyanatlarda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni açıktan tehdit etmektedir. Sözde demokratikleşme paketi ile şımartılan teröristler, ülkemizin hükümranlık haklarıyla adeta dalga geçmektedir. AK Parti'nin demokrasi paketi, milli değerlerimizi hiçe saymış, teröriste bir can suyu olmuştur. Bu paketin ülkemize getireceği maliyetin vebali şüphesiz AK Parti iktidarının ve Başbakan'ın boynunadır" dedi.

AK Parti iktidarının zorba uygulamalarının artarak devam ettiğini öne süren MHP'li Adan, muhalif seslere, en basit hak arayışına bile hoşgörü gösterilmediğini söyledi.

TAM GÜN YASA TASARISI GÖRÜŞMELERİNİN ERTELENMESİ

Bir gazetecinin Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmesi ertelenen Tam Gün Yasa Tasarısı ile ilgili değerlendirmesi sorulan Adan, "İktidar partisi, muhalefet partisinden veya ilgili birimlerden görüş almadan çok diktatör bir yapıda meseleleri geliştirmektedir. Bir keyfi uygulamayla karşı karşıyayız. Türkiye'de halkı ciddiye almayan, kendisine oy vermişleri ciddiye almayan bir iktidar anlayışıyla karşı karşıyayız" şeklinde konuştu.

"İKTİDAR PARTİSİ BÖLÜCÜ UNSURLARA TESLİM OLMUŞ DURUMDADIR"

"Çözüm sürecinde karşılıklı tehditler var. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Adan, Demokratikleşme Paketinde mühendislik yapıldığını öne sürerek, "Demokratikleşme Paketinde, Türk milletinin bütününün gönlüne sığdırdığı Hacı Bektaş Veli'yi PKK terör örgütüyle aynı paketin içerisine sıkıştıran bir mühendislik yapılmaktadır. Başörtüsü gibi temel bir hakkı bile PKK terör örgütünün talepleriyle birlikte demokrasi paketi olarak getirdiler. Bu görüşmelerin hepsi sahte görüşmelerdir. Ortada bir tek gerçek var, iktidar partisi bölücü unsurlara teslim olmuş durumdadır. Tanzimat Fermanı ile Islahat Fermanı'na göz atan herkes, bugün Türkiye'nin içine düştüğü tehlikeyi çok yakın bir şekilde görme imkanına sahip olacaktır. Osmanlı'nın bitişi, Cumhuriyet'in doğuşunu kavramayanlar, bugün Türkiye'yi tahrip etmektedirler" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Adan'ın Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement