Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor - Son Dakika
Politika

Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor

TBMM Genel Kurulu'nda 17 Kasım'da yapılacak yemin töreni öncesinde milletvekillerinin kayıt işlemleri de sürüyor.

12.11.2015 16:50

TBMM Genel Kurulu'nda 17 Kasım'da yapılacak yemin töreni öncesinde milletvekillerinin kayıt işlemleri de sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile uzun yıllar birlikte çalışan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da kaydını yaptıran milletvekilleri arasındaydı.

Kaydını yaptırdıktan sonra eşi Hilal Çamlı'nın rozet taktığı Çamlı, gazetecilerin sorularını  yanıtladı.

Çamlı'dan, Erdoğan ile bir anısını paylaşması istendi. Erdoğan ile çok hikayelerinin bulunduğunu ifade eden Çamlı, bunlardan birini şöyle anlattı:

"Cumhurbaşkanımız Refah Partisi'nde İstanbul İl Başkanıyken, aynı zamanda Marmara bölge sorumlusuydu. Sık sık bölgeyi teftişe, parti çalışmalarına giderdi. Bir gün yolda arabamız arızalandı. Ben direksiyonda, bir ayağım dışarıda, o arabanın arkasında, ite kaka bir kaç kilometre gittik. Biga'ya gittik, mitingimiz vardı. O zaman pek de tanınan sima değil. Biga meydanında partilere miting yapması için ikişer veriliyordu. Kolonlarımız, tesisatlarımız, bagajımızdan onları çıkardık, meydanın sağına soluna koyduk, mikrofonları yerleştirdik. O zaman teşkilatta az sayıda arkadaşımız vardı, onlar takdim yaptı. Meydanda kimse yoktu. Reis geldi mikrofona, o gür ve hakim sesiyle, hitabetiyle konuşmaya başlayınca mıknatısın demir parçalarını çekmesi gibi insanlar o hakim sese, o güven veren sese doğru toplanmaya başladılar meydanda. Konulara hakimiyetiyle, duruşuyla, hitabetiyle, cazibesiyle insanlar toplandı. O günlerden bugünlere geldik. Nereden nereye."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement