Müşfik Kenter'in Vafatı - Son Dakika
Politika

Müşfik Kenter'in Vafatı

Müşfik Kenter\'in Vafatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ünlü tiyatro sanatçısı Müşfik Kenter'in vefatına ilişkin, "Sanat dünyasının başı sağ olsun."

15.08.2012 21:17

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ünlü tiyatro sanatçısı Müşfik Kenter'in vefatına ilişkin, "Sanat dünyasının başı sağ olsun. Çok değerli bir insandı. Türkiyemiz içinde önemli bir kayıptır. Allah rahmet eylesin" dedi.

İstanbul'da katıldığı bir iftar programı öncesinde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, ünlü tiyatrocu Müşfik Kenter'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kılıçdaroğlu, "Sanat dünyasının başı sağ olsun. Çok değerli bir insandı. Türkiyemiz içinde önemli bir kayıptır. Allah rahmet eylesin. Bakırköy Belediyemizin kadrolu bir elemanıydı. Yılarını sanata veren bir insandı. Çok değerli bir insandı. Herkesin saygı duyduğu bir insandı. En son Bakırköy'de bir oyunu beraber izlemiştik. Üzüntülüyüz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve dün akşam saatlerinde serbest bırakılan CHP'li Milletvekili Hüseyin Aygün'ün açıklamaları ve gelen tepkiler ile ilgili, "Kendisi önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement