Şırnak AK Parti Adayı Mehmet Yarka yeniden belediye başkanı seçildi - Son Dakika
Politika

Şırnak AK Parti Adayı Mehmet Yarka yeniden belediye başkanı seçildi

Şırnak AK Parti Adayı Mehmet Yarka yeniden belediye başkanı seçildi

Şırnak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, yüzde 48.77 oy alarak yeniden belediye başkanlığını kazandı. Yarka, seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa teşekkür etti.

31.03.2024 23:02  Güncelleme: 23:14

Şırnak AK Parti Adayı Mehmet Yarka yeniden belediye başkanlığını kazandı. Yeniden belediye başkanı seçilen Yarka seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa seslenerek teşekkür etti.

Şırnak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 48.77 oy alarak yeniden belediye başkanlığını kazandı. Yeniden belediye başkanı seçilen Yarka 5 yıl daha belediye başkanlığı görevini yürütecek. Seçim sonuçlarını duyan Şırnaklılar Mehmet Yarka'nın Sanat Sokağı'nda bulunan seçim bürosu önünde toplanarak kutlama yaptı. Burada toplanan kalabalığa seslenen Başkan Yarka, "Gençlerin umudu, gençlerin ağabeyliğini, gençlerin babalığını yapacağım sözüm söz. Bu gençler seçim boyunca beni hiç yalnız bırakmadı. Sizlere minnettarım gençler, başımın tacısınız gençler. Geleceğimizsiniz gençler, sizleri çok seviyorum gençler. Bu gün yaklaşık 2,5 aya yakındır 31 Mart seçimlerinin kutlamasını yaptığımız başarı ile tekrar Şırnak Belediye Başkanı seçildim. Son zamanlar 2 dönem üst üste belediye başkanlığı yapan yoktu onu da tattırdınız bize. Neden? Çünkü Şırnak'a yapacağımız hizmetlerin bir kısmı yarım kalmıştı. Bunu her platformda söylüyordum. Mesele Mehmet Yarka meselesi değil, mesele Şırnak meselesi değil, mesele Arslan Tatar meselesi değil, mesele İbrahim Erkan meselesi değildir. Tek mesele Şırnak. Dün yine burada bir buluşma vardı. Bir buluşmaydı ama çok kalabalık ve çok büyük bir coşku vardı. O zaman demiştim, silahlar patlamasın silahlarımız zılgıt olsun. Sizlerden rica ediyorum, hiçbir taşkınlık yapmadan biraz sonra evimize gideceğiz. Bu gün Şırnak'ın kaybedeni yok. Şırnak'ın kazananı var. Şırnak kazandı. Her zaman dediğim gibi, seçim sonuçları birazdan kesinleşecek. Bizler de mazbatamızı aldıktan sonra sokak sokak tekrar hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz her zaman dediğimiz gibi, bize oy veren oy vermeyen herkes bizim kardeşimizdir. Herkese hizmet edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimse ile kavga etmeyeceğiz, birleştirici ruhumuz ile tek gayemiz Şırnak'a hizmet olacak" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Şırnak AK Parti Adayı Mehmet Yarka yeniden belediye başkanı seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement