Hastane girişinin tavanı ambulansın üzerine çöktü - Son Dakika
Sağlık

Hastane girişinin tavanı ambulansın üzerine çöktü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin acilin girişindeki tavan fırtına ve şiddetli yağışlar sebebiyle ambulansın üzerine çöktü.

29.11.2023 15:21  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastane girişinin tavanı ambulansın üzerine çöktü

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin acilin girişindeki tavan fırtına ve şiddetli yağışlar sebebiyle ambulansın üzerine çöktü.

Tekirdağ'da lodos fırtınasının şiddeti azalırken bu seferde kentte şiddetli yağışlar yaşanıyor. Fırtına ve yağış, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin acilini de vurdu. Acilin girişindeki tavan fırtına ve yağış sebebiyle o sırada alanda hasta için bekleyen bir ambulansın üzerine çöktü.

Olayda herhangi bir can kaybı yada yaralanma olmayışı rahat bir nefes aldırırken, olay yeri hasta girişine kapatılarak şerit çekildi. Bölgeye çağrılan vincin yardımıyla tavan kaldırılarak altta kalan ambulansın kurtarılması sağlandı. Ambulansta maddi hasar meydana gelirken, acilin girişindeki tavanın onarımı için çalışma başlatılacak.

Hastane girişinin tavanı ambulansın üzerine çöktü
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Hastane girişinin tavanı ambulansın üzerine çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement