Nikah Şahitleri Hastalandı, Çift Hastaneye Koştu - Son Dakika
Sağlık

Nikah Şahitleri Hastalandı, Çift Hastaneye Koştu

Nikah Şahitleri Hastalandı, Çift Hastaneye Koştu

Nikahları kıyılacakken nikah şahidi olacak arkadaşları hastalanan Fatma Seda-Miran çifti, nikah sonrası arkadaşlarının tedavi gördüğü ANKA Hastanesi'ne koştu. Gelinlik ve damatlıkla arkadaşlarını karşısında gören Sevgi Kılınç'ın sevinçten gözleri doldu. Çift, arkadaşlarının hastalığından dolayı üzüntülerini dile getirirken, hastanenin enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Nagihan Demir, hastanın durumunun iyi olduğunu ve en kısa sürede taburcu edileceğini belirtti.

04.08.2023 15:39  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nikahları kıyılacakken nikah şahidi olacak arkadaşları hastalanan Fatma Seda-Miran çifti nikah sonrası arkadaşlarının tedavi gördüğü ANKA Hastanesi'ne koştu.

Gelinlik ve damatlıkla arkadaşlarını karşısında gören Sevgi Kılınç'ın sevinçten gözleri doldu. Bunun kendisi için bir sürpriz olduğunu dile getiren Kılınç, duygularını şöyle ifade etti

"Beni çok mutlu ettiler. Yakın arkadaşlarımın nikah şahidi olarak bu mutlu günlerinde yanlarında olamadığım için üzülüyordum. Ben onların yanında olamadım ama onlar beni hastanede yalnız bırakmadılar. Hastaneye ziyaretime gelerek beni mutlu ettiler. Allah bir ömür boyu onları mutlu etsin.

Fatma Seda -Miran çifti de arkadaşlarının hasta olmasından dolayı üzüntülerini dile getirerek, "Sağlık her şeyden önemli. Bizim mutlu günümüzde onun rahatsızlanması bizi çok üzdü. Nikahın hemen ardından gelip onu görmek istedik. Neyse ki durumu iyi. Bu bizi mutlu etti" dedi .

Hastanın genel durumu ile ilgili bilgi veren Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Nagihan Demir, "Birkaç gündür devam eden ve gittikçe şiddeti artan bulantı, kusma ishal ile acil servise başvuran hastamıza gastroenterit tanısı ile yatış vererek tedavisine başladık. Hastamızı en kısa sürede sağlığına kavuşturup taburcu edeceğiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Nikah Şahitleri Hastalandı, Çift Hastaneye Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement