Tepebaşı Belediyesi Mavi Bayrak Uygulamasına Devam Ediyor - Son Dakika
Sağlık

Tepebaşı Belediyesi Mavi Bayrak Uygulamasına Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi Mavi Bayrak Uygulamasına Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi, işletmelerin kendini yenileyen ve geliştiren kuruluşlar olması hedefiyle yürüttüğü Mavi Bayrak uygulamasına devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü Sağlıklı Şehirler Ağı'na üye olan Tepebaşı Belediyesi Mavi Bayrak Uygulaması ile kalite ve hijyen konusunda kent halkına sağlıklı bir ortam sunmayı hedefliyor.

01.12.2023 11:39  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi, işletmelerin kendini yenileyen ve geliştiren kuruluşlar olması hedefiyle yürüttüğü Mavi Bayrak uygulamasına devam ediyor.

Dünya Sağlık Örgütü Sağlıklı Şehirler Ağı'na üye olan Tepebaşı Belediyesi Mavi Bayrak Uygulaması ile kalite ve hijyen konusunda kent halkına sağlıklı bir ortam sunmayı hedefliyor. Mavi Bayrak uygulaması çerçevesinde işletmeler hijyen, kalite yönetimi, çevreci kriterlere uyum çerçevesinde tüketici haklarına saygı duyarak müşteri odaklı hizmet gerçekleştiriyor. Tepebaşı bölgesinde yaşayan vatandaşlara sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet sunan Tepebaşı Mavi Bayraklı işletmeler, her yıl Tepebaşı Belediyesi önderliğinde Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Ticaret Odası ile Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası temsilcilerinden oluşan denetim heyeti tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor. Bu çerçevede Mavi Bayraklı 12 işletmeye de rutin denetimler gerçekleştirildi. Yetkililer bu rutin denetimlerin her ay gerçekleşeceğini belirtti. Bölge genelinde yapılan denetimler sonucu Mavi Bayrak almaya hak kazanmış 37 işletme yer alıyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Tepebaşı Belediyesi Mavi Bayrak Uygulamasına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement